Regnbuegrøt med frisk frukt og bær
FjordlandGrøt20 minDet beste med denne verden er at den er så mangfoldig og variert. Vær stolt! Lag en nydelig grøt i regnbuens farger. La oss nyte alt det gode naturen har å by på av fargerike frukter og bær med en regnbuegrøt.
Ingredienser
1-2 porsjoner
1 pk | Risgrøt 1 porsjon |
---|---|
Bjørnebær | |
Blåbær | |
Bringebær | |
Mango i terninger | |
Kiwi, i terninger | |
Appelsinfileter |
Fremgangsmåte
- Spis risgrøten kald, eller varm opp etter anvisning, avkjøl litt og ha i en vid bolle.
- Lag en vakker regnbue med bringebær, appelsin, kiwi, mango, blåbær og bjørnebær.
Tips
Appelsinfileter lager du slik: skjær av en tynn skive i begge ender av appelsinen. Sett den på et skjærebrett. Skjær av skallet, helt inn til fruktkjøttet. Hold appelsinene over en skål og skjær ut fileter mellom de naturlige skillene i appelsinen.