MENY

Hvor mange GULL tar Norge under vinter-OL 2018?

Klarer du å gjette hvor mange gull Norge sanker i årets vinter-OL? Da kan du vinne gavekort på 15 000 kroner!


VINNEREN ER KÅRET! GRATULERER TIL ANNE GRETHE EGDETVEIT!

 

Slik deltar du

Send SMS med kodeord «OL» og ANTALL GULL til 2229. For eksempel: OL 8 og send til 2229.

Du kan delta flere ganger og dermed øke dine vinnersjanser.

 

Konkurranseregler

1. Kampanjeansvarlige
Kampanjen arrangeres av Fjordland AS

2. Deltagende butikker
Kampanjen finner du i samtlige dagligvareforretninger i Norge. Delta ved å sende kodeordet «OL» og antall gullmedaljer du tror Norge sanker til 2229 og bli med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 15.000 kr!

3. Kampanjeperiode
Kampanjen starter i uke 5 2018. Svar på sendes inn før 25. februar. 2018 og trekning av vinner skjer 27. februar 2018. Trekningen gjøres vilkårlig blant deltagere med riktig svar.

4. Gyldig deltagelse
For å delta i kampanjen send sms til 2229 og skriv kodeord «OL» og antall gull

5. Hvem kan delta?
Personer over 18 år kan delta i kampanjen, unntatt ansatte i Fjordland og deres familie.

8. Tvister og uenighet
Dersom det skulle foreligge tvister eller uenighet om kampanjevilkårene forbeholder Fjordland seg retten til å ta en skjønnsmessig avgjørelse basert på alle hensyn i saken. Det kan ikke i den anledning eller forøvrig på grunnlag av kampanjens gjennomføring, manglende utgivelse, eller andre forhold, rettes erstatningskrav gjeldende mot Fjordland. Fjordland forbeholder seg rett til uten varsel å foreta endringer i, eller tilføyelser til, vilkårene for kampanjen.

9. Ansvar
Bruk av denne siden og dens funksjoner samt alt materiale og informasjon skjer på egen risiko. Fjordland fraskriver seg ethvert ansvar i forhold til tap av data og/eller endringer i brukerens systemer som en konsekvens av bruk. Misbruk er straffbart og deltakere kan bli gjort økonomisk ansvarlig og/eller utestenges fra kampanjen.

10. Bruk av kampanjemateriale
Alt materiale på siden eies av Fjordland eller eksterne lisensgivere/rettighetshavere. Materialet er beskyttet av lov om opphavsrett og varemerke. Det er ikke tillatt å kopiere, forandre, gjengi, sende ut på nytt, sende eller distribuere materiale fra denne siden, inkludert underliggende koder og software, med mindre tillatelse er gitt til dette. Innholdet på denne siden skal kun benyttes til privat og ikke-kommersielt bruk. Enhver ikke-autorisert bruk, inkludert av navn, varemerke samt materiale, vil medføre erstatningskrav.