Din barndoms yndlingsrett

I samarbeid med Arne Brimi hadde vi en konkurranse der du kunne vinne en middag på Brimis Vianvang og en overnatting på Brimi Fjellstugu. I tillegg trakk vi 20 vinnere av boken «Julehøgtid».

Fortell oss om din favorittrett fra barndommen

I samarbeid med Arne Brimi har vi laget en serie med tradisjonsrike retter, inkludert retter som minner om Arnes egen barndom. Derfor ønsket vi å høre om hva som var din barndoms yndlingsrett og hvorfor.

Senhøsten 2020 hadde vi en konkurranse i samarbeid med Arne Brimi, der man deltok ved å fortelle om sin favorittrett fra barndommen. Hovedpremien var en overnatting for to personer på Brimi Fjellstugu og middag hos Arne Brimi på Vianvang!

Vi skulle også dele ut 20 signerte eksemplarer av den nye kokeboken «Julehøgtid» skrevet av Arne Brimi og Arne Hjeltnes.

Og kanskje det beste av alt? Arne Brimi velger ut et knippe barndomsretter som han, på et senere tidspunkt, tilbereder og presenterer i et oppskriftshefte med innsendernes navn. Vi vil også livestreame Brimi mens han tilbereder noen av rettene på Vianvang.

Vinner av hovedpremien:

Hovedpremien er et betalt opphold for to personer på Brimi Fjellstugu en natt, samt middag på Arne Brimis Vianvang. Den heldige utvalgte vinneren ble: 

Ine Emilie Rist Jensen

Vinnere av ekstrapremie:

Følgende 20 personer er trukket ut som vinnere av hvert sitt signerte eksemplar av kokeboken «Julehøgtid» skrevet av Arne Brimi og Arne Hjeltnes.

 1.  Flemming Smeby
 2.  Tone Birkeland
 3.  Ida Marie Røst Bednarczyk
 4.  Jon Olav Ørsal
 5.  Heidi Randen
 6.  Sigmund Haug
 7.  Gisle Eye
 8.  Tom V. Strøm
 9.  Else Kari Skjæveland
 10.  Ingrid Hylland
 11.  Gunhild Aasestrand
 12.  Ida Marie Førsund
 13.  Kari Baardseth Mengshoel
 14.  Kari Torgersen
 15.  Jan-Ove Hurlen
 16.  Jarle Ryne
 17.  Lena Karalar
 18.  Laila Fjellseth
 19.  Jeanette Sehlin
 20.  Sissel Birma Hansen

Gratulerer til alle vinnerne!

Har du deltatt i konkurransen har du godtatt disse konkurransevilkårene.

Vianvang
Premien er en middag på koselige Vianvang og en natt på Brimi Fjellstugu. Foto: Cathrine Dokken