En smak av jul

Unn deg en smak av jul når du vil. Julerettene til Fjordland er laget ferdig til deg, og er nå å finne i butikk.

Julemiddagen er klar – når du ønsker den

Å lage mat kan være tidkrevende og det gjelder kanskje spesielt for julemat, som man gjerne kun under seg til de store anledningene i året. Men det kan jo friste med en julemiddag på en helt vanlig tirsdag? Det kan være litt tungt å starte med stek eller ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, poteter og saus når klokken bikker fire og arbeidsdagen er over. Så da er jo fint at noen flinke folk har laget maten ferdig for deg. Du trenger bare kjøpe Fjordland middagen i butikken og varme den opp noen minutter (les på pakningen).

Ikke glem desserten! KOS riskrem, jordbærsaus, Crème Brûlée, sjokolade- og karamellpudding er også laget fiks ferdig for deg.

Har du rester av risgrøt? Her ser du hvordan du lager riskrem selv.


Hvilken julerett er din favoritt?

Fra den tradisjonelle risgrøten og pinnekjøtt til juletallerken og kveite. Vi har et stort utvalg av juleretter. Så det er gode muligheter for å finne sin favoritt. Kanskje er det kalkunbryst eller julepølse? 

Juleprodukter_2022Fjordland har et stort utvalg med retter som bidrar til den gode julestemningen.
 


Når kommer julerettene til Fjordland?

Fjordland julemiddager finner du i daglivarebutikken fra uke 44. Utvalget varierer fra butikk til butikk og spør gjerne betjeningen dersom du ikke finner din favoritt. Disse rettene er tilgjengelig ut året.


Hold et digitalt Fjordbord

Fjordbord er et julebord hvor alle tar med seg sin Fjordland-favoritt. På den måten er maten klar på et blunk med litt oppvarming og fokuset kan være på det sosiale.
Les mer om Fjordbord her...