En smak av jul

Unn deg en smak av jul når du vil. Julerettene til Fjordland er laget ferdig til deg. Du finner de i butikken nå!

Julemiddagen er klar – når du ønsker den

Å lage mat kan være tidkrevende og det gjelder kanskje spesielt for julemat. Kan vi friste med en julemiddag på en helt vanlig tirsdag? Det kan være litt tungt å lage en hel julemiddag fra bunn med både svinestek, ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, poteter og saus når klokken bikker fire og arbeidsdagen er over. Så da er jo fint at noen flinke folk har laget maten ferdig for deg. Du trenger bare å finne Fjordland middagen i butikken og varme den opp hjemme på noen minutter i mikro eller kjele (les på pakningen).

Ikke glem desserten! KOS riskrem, jordbærsaus, Crème Brûlée, sjokolade- og karamellpudding er også laget fiks ferdig for deg.

Har du rester av risgrøt? Her ser du hvordan du lager riskrem selv.
 

fjordbord_jul.jpg


Hvilken julerett er din favoritt?

Fra den tradisjonelle risgrøten og pinnekjøtt, til juletallerken og kveite. Vi har et stort utvalg av juleretter. Så det er gode muligheter for å finne din favoritt. Kanskje er det kalkunbryst eller julepølse? 

Juleprodukter_2022Fjordland har et stort utvalg med retter som bidrar til den gode julestemningen.
 

 

Når kan jeg handle julerettene til Fjordland i butikk?

Fjordland julemiddager finner du i daglivarebutikken fra uke 44-52. Utvalget varierer fra butikk til butikk, og spør gjerne betjeningen dersom du ikke finner din favoritt. Julerettene fra Fjordland er tilgjengelig en kort periode, men selvfølgelig ut året.

juleretter_butikk_2023.png
jul_grøt_og_KOS_butikk_2023.png