Et festmåltid på Fårikålens dag!

Fårikålens dag feires torsdag 28. september.

Fårikålens dag

Den siste torsdagen i september hyller vi en av våre mest kjærtegnede retter - fårikålen. Fjordlands Fårikål er nøye tilberedt ved hjelp av sous vide-teknologi, som sikrer at maten blir mør, saftig og fullpakket med smak. Retten varmes enkelt opp i mikro eller i kjele. God middag!

 

Fårikålens dag: Tradisjon, samvær og deling

Samle familie og venner til Fårikålens dag, del historier om bestemors hjemmelagede fårikål, og skap nye minner sammen. Du behøver ikke stå flere timer på kjøkkenet, handle inn en liste med ingredienser, lese oppskrifter eller beregne hvor mye du skal kjøpe av hver ingrediens for å ha nok mat til gjestene.

Fjordland har laget retten for deg. En pakke Fjordland Fårikål per person, så er du sikret en kveld med god stemning rundt middagsbordet. Ha gjerne en pakke eller to ekstra, i tilfelle noen skulle være veldig sultne. 

Skulle en gjest ikke være så glad i Fårikål, kan du tilby gjesten en annen ferdigrett fra Fjordland Sous Vide – vi kan anbefale: Brimis Lammelår, Fjordland Laksefilet eller Chana Masala vegetar.

 

Kjøttkaker med ertestuing sous vide mindre.jpg

Hva er Sous Vide?

Sous Vide er en teknikk som involverer å vakuumforsegle matvarer og tilberede dem ved nøyaktig kontrollerte temperaturer over lengre tid. Dette gir en jevn og konsistent tilberedning som bevarer alle de herlige smakene. Når det gjelder fårikål, betyr dette at kjøttet blir mørt og saftig, mens kålen blir full av smak og får en perfekt tekstur. 

Vi er stolte av vår Sous Vide Fårikål som er nøye tilberedt for å sikre at du får den autentiske smaken og kvaliteten som fårikål er kjent for. Og det beste av alt? Du trenger ikke være en erfaren kokk for å nyte denne herligheten.

 

fårikålens_dag_2023.png

Hvorfor velge Fjordland Sous Vide Fårikål?

  • Tidsbesparende: Vi vet at din tid er verdifull. Fjordlands Fårikål gir deg muligheten til å nyte denne deilige retten når som helst uten å måtte tilbringe timevis på kjøkkenet. Perfekt for travle dager.
  • Autentisk smak: Vår Sous Vide Fårikål er laget med respekt for tradisjonen og med de beste ingrediensene. Resultatet er en autentisk smaksopplevelse som tar deg tilbake til bestemors kjøkken.
  • Kvalitet og bekvemmelighet: Fjordland er synonymt med høy kvalitet, og vår Sous Vide Fårikål er intet unntak. Den er enkel å tilberede og smaker akkurat som hjemmelaget. Retten består av norsk fårekjøtt og hodekål, hvor all smak og kraft er bevart.
  • For alle aldersgrupper: Uansett alder, vil du elske vår Fårikål. Smaken er mild og du velger selv om du ønsker å krydre retten med for eksempel litt salt og pepper. Del retten med venner, familie, eller nyt den alene. Fjordlands Fårikål er en rett som passer til alle anledninger, og er noe mange ser frem til om høsten.

 

Gjør Fårikålens dag minneverdig med Fjordland

Uansett om du er en dedikert fårikål-entusiast som ønsker en enklere tilberedningsmetode eller aldri har smakt fårikål før, håper vi du er med og feirer Fårikålens dag.

Ta gjerne bilde av din fårikål-middag og tagg oss i sosiale medier med #fjordlandfårikål.

Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram


__________________

Fjordland – Godt å bare få det servert

Fårikål til høstmiddag