Hverdagsfavoritter fra Fjordland

I hverdagen går det ofte fort i svingene og da kan det være kjekt med noen gode, raske måltidsløsninger enten du er hjemme, på kontoret eller på farten.

Hverdagsfavoritter

Raske, gode løsninger

I flere situasjoner kan det passe godt med en rask, enkel og god matbit. Trenger du en rask snack før trening for eksempel? Da kan en Salad BOX, Bygg- eller Havrelunsj være noe for deg. Eller kanskje du har lyst på en varm lunsj på hjemmekontoret? Ikke noe problem – en Pasta BOX varmes på bare 2 minutter i mikroen.  

Grøtlunsj sortiment 2022

Grøtlunsj – En klassiker på farten

Våre kalde grøtlunsjer er smakfulle og gode alternativer til mellommåltid, lunsj eller kvelds. De er velkjente for mange og har vært med siden 2014. Siden den gang har det blitt lansert flere varianter både med bygg og havre. Har du prøvd våre Bygglunsj UTEN - uten tilsatt sukker?

Grøtlunsjene er smarte og effektive da de kan spises rett fra kjøleskapet uten behov for tilberedning. De egner seg derfor godt på farten, for eksempel som frokost på vei til jobben. 

Prøv gjerne vår Havrelunsj 350 g, ideell på hjemmekontoret. Velg noe du har hjemme som topping. Kanskje litt syltetøy, frisk frukt, bær eller nøtter? 

 

BOX_serien

Fjordland BOX – Smaksrike småretter

Fjordland BOX er en serie smaksrike retter med inspirasjon fra hele verden. Dette er mindre ferdigretter som passer like godt som et mellommåltid eller til lunsj, liten middag eller kveldsmåltid. Kanskje som enkel nattmat?

I BOX-serien finner du pastaretter som nytes varme eller kalde – gaffel følger med.