Hverdagsfavoritter fra Fjordland

I hverdagen går det ofte fort i svingene og da kan det være kjekt med noen gode, raske måltidsløsninger enten du er hjemme, på kontoret eller på farten.

Hverdagsfavoritter

Raske, gode løsninger

I flere situasjoner kan det passe godt med en rask, enkel og god matbit. Trenger du en rask snack før trening for eksempel? Da kan en Salad BOX, Bygg- eller Havrelunsj være noe for deg. Eller kanskje du har lyst på en varm lunsj på hjemmekontoret? Ikke noe problem – en Soup, Curry eller Pasta BOX varmes på bare 2 minutter i mikroen. 

 

Grøtlunsj – En klassiker på farten

Våre kalde grøtlunsjer er smakfulle og gode alternativer til mellommåltid, lunsj eller kvelds. De er velkjente for mange og har vært med siden 2014. Siden den gang har det blitt lansert flere varianter både med bygg og havre. Har du prøvd våre Bygglunsj UTEN - uten tilsatt sukker?

Grøtlunsjene er smarte og effektive da de kan spises rett fra kjøleskapet uten behov for tilberedning. De egner seg derfor godt på farten, for eksempel som frokost på vei til jobben. 

Disse er også supre å putte i skolesekken eller jobbveska, så er nistepakken klar for både store og små. For de minste er våre Mini Havrelunsj med jordbær perfekte for mindre matbokser.

Prøv gjerne vår Havrelunsj 350 g, ideell på hjemmekontoret. Velg noe du har hjemme som topping. Kanskje litt syltetøy, frisk frukt, bær eller nøtter? 

 

Fjordland BOX – Smaksrike småretter

Fjordland BOX er en serie smaksrike retter med inspirasjon fra hele verden. Dette er mindre ferdigretter som passer like godt som et mellommåltid eller til lunsj, liten middag eller kveldsmåltid. Kanskje som enkel nattmat?

I BOX-serien finner du supper, gryte- og pastaretter som nytes varme, men også noen salater som kan spises rett fra kjøleskapet.