Her er årets første nyheter (2021)

Nyhetene er på vei! I Denne gangen kan du glede deg til flere nye varmretter, Havrelunsj til store og små og mer yoghurt fra LIBERTÉ.

Fjordlands nye produkter består av både middager, mindre retter og yoghurter.

Nå kommer flere nye middager, både en- og to porsjoner, til butikkene. Vi lanserer en ny, deilig suppe i serien Fjordland BOX. Grøtlunsj-familien utvides med både storebror og lillesøster til den kjente og kjære havrelunsjen. Og vi lanserer yoghurt i porsjonsbeger fra LIBERTÉ. Nyhetene finner du i butikkene fra uke 8.

Nyhet Kjøttboller og Kjøttkaker i pakninger med to porsjoner

Fjordland for to!

Hver dag stiller vi oss det samme spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Nå er det enklere å dele en Fjordland med Fjordland komplette middager for to personer.

Nå gjør vi det enda enklere for enda flere ved å tilby to porsjoner med komplett middag i én pakke. Det betyr mindre emballasje og færre poser å håndtere. Løsningen er også tilpasset de som ønsker seg flere porsjoner til en middag. Til glede for de med glutenintoleranse er begge disse produktene glutenfrie. Først ut er to klassikere, nemlig Grove kjøttkaker og Kjøttboller.

Grove kjøttkaker med ertestuing og poteter

Kjøttkaker er den bestselgende retten i Fjordland-porteføljen. Nå utvider vi kjøttkakeporteføljen med en ny variant. Grove, saftige kjøttkaker laget på norsk storfe og svinekjøtt i brun saus med poteter og ertestuing. Retten, på 810 gram, er komplett og består av seks kjøttkaker, poteter samt ertestuing.

Kjøttboller med potetstappe og gulrøtter

Kjøttboller er en annen bestselger som også kommer i 2-porsjonspakning. Kjøttboller laget på norsk storfe og svinekjøtt i fløtesaus med potetmos og gulrøtter. En familievennlig klassiker som er lett å like og lett å dele. Retten er komplett og veier 810 gram.

Nyheter fra Fjordland. Chilimac og Blomkål- og baconsuppe.

Endelig en amerikansk klassiker i butikkhyllene

Etter mange år med italienske, meksikanske og asiatiske bølger over landet er nå en bølge av amerikansk tradisjonsmat her. I følge Norsk spisefakta 2020 er det amerikanske kjøkkenet det tredje mest populære i Norge.

Nå lanserer vi Chilimac med kjøttdeig og makaroni, en amerikansk klassiker, i serien i Fjordland i skål. Dette er en krydret og passelig sterk chilirett med kjøttdeig, makaroni, ost, tomat, grillet paprika, mais og kidneybønner. Chilimac er både digg kosemat og et mettende måltid med hele 62 % grønnsaker.

Ja, vi elsker mat mellom måltidene!

Vi spiser middag senere, flere velger varmretter til lunsj og vi spiser oftere og heller mindre måltider. For å gjøre hverdagen enkel og likevel næringsrik, med nordmenns spisevaner i dag, lanserer nå Fjordland et nytt produkt i smårettserien Fjordland BOX, en Blomkål & Bacon-suppe.

SOUP BOX Blomkål & Bacon er en klassiker med en moderne twist. En deilig kremet suppe med blomkål, bacon og selleri som er smaksatt med en twist av karri og pepper til en fyldig og smaksrik suppe. Det er 35 % grønnsaker i suppen. En suppe som vil likes av mange!

Ny serie fra Fjordland

Næringsrike og gode valg i ferdigmathyllen!

For å tydeliggjøre arbeidet Fjordland gjør med å forbedre middagene, samles nå de sunneste rettene gjennom modernisering av design og tydeliggjøring av et godt og sunt ferdigmatvalg. 

Vi har i lang tid gått foran som et godt eksempel i ferdigmathyllen med retter som har nøkkelhull og høyt innhold av grønnsaker. Fra 2018 har vi kuttet mettet fett med over 2 tonn og siden 2010 har gjennomsnittlig saltinnhold i rettene gått ned fra i overkant av 1 % til 0,78 % salt, som er under Nøkkelhullskravet på 0,8 prosent.

Produktene som nå kommer i hyllene med nytt design, er både eksisterende varianter som er forbedret, samt to nyheter. Fra før har vi Fransk biffgryte, Biff stroganoff og kyllinggryte som samles i denne serien sammen med nyhetene Laks Teriyaki og Kyllingbryst med urtesaus.

Laks teriyaki med jasminris

Dette er en fiskerett med moderne vri. Denne norske laksen er sous vide behandlet i en teriyakisaus, noe som gjør den saftig og smakfull. I denne retten får du smaker fra det japanske kjøkken som soyasaus, ingefær og sesamolje. Sausen bidrar til å smaksette både jasminrisen og grønnsaksblandingen som består av edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkastanjer. Retten inneholder 25% grønnsaker, har lite mettet fett, er rik på omega 3 og protein. Et godt og smart middagsalternativ. 

Kyllingbryst med urtesaus, gulrotpuré og skivede poteter

Kyllingbrystet er sous vide behandlet i en rund og mild urtesaus, noe som gjør det både saftig og smakfullt. Som tilbehør får du sitrusmarinerte potetskiver, med et hint av cayenne, samt en fyldig gulrotpuré. Retten inneholder hele 29% grønnsaker, har lite mettet fett og er rik på protein. Denne retten har fått nøkkelhull og er et sunt og godt valg i ferdigmathyllen.

Nyheter: Havrelunsj mini og i storbeger.

Grøtlunsj på farten, hjemme eller i matboksen!

Grøtlunsj-familien utvides når vi nå lanserer to nye produkter som gjør det enda lettere å nyte Havrelunsj når som helst og hvor som helst. Begge produktene er Nyt Norge- merket som gir trygghet i at det skal være enkelt å velge norsk mat. Ganske smart, og veldig godt.

Havrelunsj har fått en lillesøster!

Barn er i full aktivitet hele dagen og trenger god og næringsrik mat underveis. Nå får du Havrelunsj i mini-versjon. Hver pakke inneholder to små begre, ferdig innblandet med deilig jordbærsmak som passer perfekt i matboksen. Mini Havrelunsj er laget med kuttede havrekorn og melk fra norske gårder og er en god kilde til protein. Mini havrelunsj er et godt og smakfullt alternativ for små barn i farten.

Havrelunsj har fått en storebror!

Nå lanseres Havrelunsj i stort beger. Det er den samme gode smaken og du kan selv bestemme mengde og hva du vil ha på toppen. Den er like god som frokost, en liten lunsj eller mellommåltid. Havrelunsj er laget med kuttede havrekorn og melk fra norske gårder og er en god kilde til protein. Den smaker godt alene, og kun fantasien setter begrensninger for hva den kan kombineres med – nøtter, syltetøy, fersk frukt eller bær er gode alternativer. 

Liberté yoghurt i porsjonsbeger

LIBERTÉ yoghurt i porsjonbeger

Den gode smaken oppnås gjennom de beste råvarene, og det er den grunnleggende tanken bak merkevaren LIBERTÉ. Nå kommer yoghurten også i mindre beger med skje, slik at du kan nyte denne smaksrike yoghurten når og hvor du vil.

Smakene man kan glede seg til er Salt karamell, Jordbær Sitron og Magdalena Mango. Salt karamell og Jordbær sitron er i sort serie med silkemyk yoghurt, mens Magdalena Mango er i hvit serie med mer fyldig og proteinrik yoghurt. Alle tre er perfekt som et lite mellommåltid eller en deilig belønning.

Det som gjør LIBERTÉ unik er de to lagene i yoghurten, med frukt, bær eller saus i bunnen og yoghurt på toppen. 

Selv om merkevaren er kanadisk, er vår Liberté-yoghurt laget av fersk norsk melk fra kuer i Gudbrandsdalen, og merket med Nyt Norge – noe vi vet mange er opptatt av. Det beste av to verdener forent; god norsk melk og internasjonal spennende og unik oppskrift.

Mer om merkevaren og produktene finner du på LIBERTÉ sin egen nettside.

Les mer om de nye Fjordland-produktene her: