Eksotiske og spennende nyheter!

Gjennom et spennende nytt samarbeid kan Fjordland nå tilby autentiske indiske retter, i tillegg til kjente og kjære norske hverdagsmiddager med ny vri. Dessuten kommer Liberté yoghurt med pasjonsfrukt, og Yoplait Bringebærlimonade lanseres som helårsvariant. Du finner nyhetene i butikk fra uke 8. Vel bekomme!

Årets første nyheter fra Fjordland finner du i butikk fra uke 8.

Autentisk indisk smak

Eksotisk og smaksrik mat er i vinden som aldri før, og spesielt indisk mat er i sterk vekst i Norge. Indisk mat er det nordmenn spiser 4. oftest etter tradisjonell norsk kost (Spisefakta, 2020). Fjordland har derfor startet et samarbeid med Masalamagic og den indiske kokken Niru Kumra. Resultatet er at Fjordland nå tilbyr autentisk indisk mat på en rask og enkelt måte, og er klare med to spennende indiske retter.

- Endelig kan Fjordland tilby det norske folk autentiske indiske retter, og de som er glad i indisk mat kan glede seg til å smake. Det er første gang Fjordland samarbeider med en indisk kokk, og vi er svært spente på hvordan den nye serien vil bli tatt imot, sier kategorisjef i Fjordland, Inger-Lise Bestum.

Niru Kumra som Fjordland nå har samarbeidet med, er entusiastisk til samarbeidet med Fjordland.

- Jeg er meget fornøyd med å bringe to autentiske indiske middager til bords i samarbeid med Fjordland. De er Norges fremste på ferdigretter og samarbeidet er et ledd i Masalamagics visjon; "Indisk mat på norske fat", sier Niru Kumra.

masalamagic_serien_2022


Begge retter selges i skåler som varmes i mikrobølgeovn.


Butter Chicken Masalamagic

Dette er en klassisk nord-indisk festrett som er godt kjent for det norske folk. Denne varianten inneholder kylling, blomkål, en kremet butter chickensaus og krydret basmatiris. Retten kommer i to separate kamre. Retten er ikke spesielt hot for den som er vant til indisk mat, og er merket med én chili. Retten er på 400 gram.


Chicken Curry Masalamagic

Dette er en klassisk curry-rett med kylling, sopp, ris og currysaus med skikkelig trøkk. Denne river litt i ganen for den som setter pris på det, retten er merket med tre chili og kommer i en en-kammerskål. Retten er på 350 g.

Nyheter L1 2022_jegergryte

Smaken av tradisjon!

Nordmenn elsker norsk tradisjonskost. Nå har Fjordland tatt frem en klassisk Jegergryte som er å finne eksklusivt i Coop-butikker

Jegergryte i skål er en kremet og fyldig gryterett, inspirert av gryter med vilt. Den inneholder blant annet rotgrønnsaker, tyttebær, sopp, ris og stekt kjøttdeig, som sammen gir masse god smak. Jegergryte er en unik rett i ferdigmathyllen som har høy kjøpsinteresse i målgruppen, og kommer i en stor en-kammerskål (430 g).

Nyheter L1 2022_2porsjon_polsestroganoff

Fjordland for to!

Hver dag stiller vi oss det samme spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? Nå er det enklere å dele en Fjordland med «Fjordland 2 porsjoner».

Fjordland har blitt en klassiker blant nordmenn, både når man spiser alene og sammen med andre. Nå gjør vi det enda enklere for enda flere ved å tilby to porsjoner i en pakke. Det betyr mindre emballasje og færre poser å håndtere. Løsningen er også tilpasset de som ønsker seg flere porsjoner til en middag. Til glede for de med glutenintoleranse er våre 2-porsjons-produkter glutenfrie.

Fra før finner du Grove Kjøttkaker i denne serien, og nå utvider vi med nyheten Pølsestroganoff med potetstappe. Her får du norske pølser i en smaksrik stroganoffsaus med rikelig med grønnsaker som bønner, sjampinjong, paprika og løk. Retten kommer med potetstappe, og veier 810 gram.

Nyheter L1 2022_SousVide_Fiskekaker

Fiskekakene er tilbake!

Retten med Fiskekaker forsvant fra sortimentet i 2017, og siden den gang har forbrukerne etterspurt retten. Nå er den endelig tilbake, eksklusivt i Coop sine butikker. Retten består av to fiskekaker, en sprø og velsmakende råkostsalat av strimlet kål og gulrøtter, poteter og smeltet smør. Fiskekakene består av 65% fisk og retten inneholder 25% grønnsaker og er dermed en kilde til protein og jod. En god og velsmakende hverdagsmiddag!

Nyheter L1 2022_LIBERTE_pasjonsfrukt

Yoghurt i to lag med rene kvalitetsråvarer

LIBERTÉ er fortsatt et relativt nytt yoghurtmerke i Norge, men har raskt etablert seg som yoghurten for de som setter smaksopplevelsen høyest. Den silkemyke yoghurten er laget med rene råvarer av høy kvalitet, og bare med ingredienser du selv kunne hatt på kjøkkenet. Den kommer i to lag - naturell yoghurt på toppen og frukt i bunnen. Yoghurten er laget med norsk melk, og er derfor merket med NytNorge.

Nå kommer en helt ny smaksvariant. Pasjonsfrukt er en spennende og eksotisk smak, og råvarene her er valgt med omtanke, uten kompromisser på smak og kun ved bruk av naturlige ingredienser.

Les mer om nyheten på liberteyoghurt.no

Yoghurten er på 160 g.

Nyhet L1 2022_Yoplait_bringebaerlimonade

Yoghurtsmak tilbake etter påtrykk fra folket

I fjor sommer ble Yoplait Double 0% Bringebærlimonade lansert som en Limited Edition for sommersesongen. Den ble imidlertid en så stor suksess, at den etter massivt påtrykk av henvendelser nå kommer tilbake som en fast variant. Smaken kombinerer bringebær med et hint av frisk sitron, som umiddelbart sender tankene til sydligere strøk. Som alltid er det ekstra mye frukt og bær i yoghurten, for smakens skyld. Yoplait Double 0% er laget med norsk melk, og er derfor merket med NytNorge.

Les mer om nyheten på yoplait.no

Yoghurten kommer i en pakke på 4 x 125 g.