Nye, smarte måltider fra Fjordland

I en tid med unntakstilstand kan et godt måltid oppleves som et deilig avbrekk i hverdagen og nå har vi i Fjordland flere nye produkter du kan teste ut.

Nye, smarte måltider fra Fjordland

Blant vårens nyheter fra Fjordland kommer BOX pastasalater, som er smakfulle og enkle å ta med på tur. Dessuten lanseres tradisjonsretter som ferskt kjøtt i sursøt saus med poteter og grønnsaker. Fjordlands kjøttkaker eller kjøttboller kommer nå med bare saus, slik at man kan velge tilbehør etter ønske. Barna får nå en ny smak innen yoghurt på klemmepose, nemlig Safari Banan- og Ferskenyoghurt. Og sist, men ikke minst: en etterlengtet smak av sommer med Double 0% Sommersitrus!

BOX – Liten, smaksrik og smart. Nå også spiseklar!

Høsten 2019 ble Fjordland BOX lansert – en serie spennende og smaksrike små måltider. Serien skal møte nordmenns, og spesielt de unges, endrede måltidsvaner. De dekker behovet for småretter som enkelt kan spises til lunsj, som en mindre middag eller når du kommer sent hjem.

Serien består i dag av Yellow Curry, Pasta Cheese & Bacon og to supper; Thai Curry og Sweet Potato.

I mai kommer vi med flere spennende BOX-nyheter, nå også som spiseklare måltider som ikke trenger oppvarming.

Fjordland SALAD BOX – spiseklare salater

Med Fjordland BOX ønsker vi å treffe alle de små måltidene gjennom dagen. Noen ganger passer det med et varmt måltid, andre ganger er det enklest med et måltid som kan spises i farten. Derfor kommer vi nå med to smaksrike varianter som kan spises uten å varmes!

SALAD BOX Pasta & Ham

Dette er en smaksrik og klassisk pastasalat, med skinke og pasta i en crème fraîche- og yoghurtdressing. I pastasalaten er det også grillet tomat og basilikum. Til sammen blir dette et mettende og godt lite måltid.

SALAD BOX Pasta & Chicken

Pasta og kylling i en kremet karridressing lagd på crème fraîche og yoghurt. Med mango, kokos, grillet tomat og paprika, og et hint av chili får du en smaksbombe av en pastasalat.

Fjordland SOUP BOX

Thai Curry Soup som ble lansert i høst, finner du blant annet i COOPs butikker, hvor den har vært suppen med høyest salg til kunder under 40 år.

- Suppen treffer en kresen målgruppe som ikke jakter de tradisjonelle suppene, sier Inger-Lise Bestum, kategorisjef ferdigmat i Fjordland.

Fjordland SOUP BOX SPICY TOMATO

SOUP BOX Spicy Tomato er en fyldig tomatsuppe med mye smak og med hele 63 prosent grønnsaker. Suppen har makaroni som gir en god metthetsfølelse. SpicyTomato har den gode tomatsmaken med spicy twist.

Ferskt kjøtt i sursøt saus – Tradisjonsrettens renessanse

En gammel, norsk klassiker er tilbake på markedet. Nå er den laget med moderne teknikker og råvarer av høyeste kvalitet.

Nå henter vi frem en rotekte tradisjonsrett som stammer fra slutten av 1800-tallet. Tidligere var nemlig ferskt kjøtt noe man bare spiste i slaktetida. Resten av året spiste man saltet kjøtt fordi man skulle bevare holdbarheten på kjøttet. Ferskt kjøtt var derfor en stor begivenhet og ganske luksus for mange.

Etterhvert som tilgangen på ferskt kjøtt ble bedre, ble også ferskt kjøtt med suppe og deretter poteter med sursøt løksaus en typisk søndagsmiddag for mange. Det er noe helt spesielt med den sursøte løksausen og det møre kjøttet, for sous vide metoden gjør nemlig kjøttet mørt og saftig samtidig som smak og næringsverdi bevares.

Det er viktig for oss i Fjordland å ta vare på de norske tradisjonsrike rettene, og for oss er dette helt klart en av dem. Retten inneholder 28 prosent grønnsaker, har lavt innhold av mettet fett og er rik på protein. God middag!

Fjordlands klassikere for familien – nytes med eget favoritt-tilbehør

Kjøttkaker og kjøttboller har aldri vært enklere. Samtidig kan du velge ditt helt eget tilbehør.

I 25 år har Fjordland forenklet folks hverdag med en rekke tradisjonsrike retter. Vi utvider nå tilbudet med utgangspunkt i Fjordlands mest elskede klassikere, Fjordland kjøttkaker i brun saus og Fjordland kjøttboller i fløtesaus. Tilbehøret lages på egen hånd og på den måten kan familien sette sammen sin egen favorittmiddag. Mulighetene for variert tilbehør er uendelige. For eksempel potetstappe, surkål, ertestuing eller lettkokte grønnsaker.

Rettene er på 600 gram og passer dermed for 2-3 personer. Begge rettene inneholder kun kjøtt fra norsk storfe og svin. Fjordland ønsker hele familien en god middag!

Double 0% Sommersitrus - Sesongvariant med smak av sommer!

En frisk sitrustrio bestående av appelsin, mandarin og sitron gir en deilig smak av sommer.

Nå kommer Yoplait Double 0% med en ny smaksvariant, hvor frisk appelsin blir akkompagnert av syrlig sitron og søt mandarin. Som de andre Double 0% smakene er den helt uten fett og tilsatt sukker, og med dobbelt så mye frukt og bær enn det som er vanlig i norsk fruktyoghurt.

Vi tror på at naturen er kilden til alt det gode, så derfor har våre yoghurter få ingredienser. Vi bruker også naturlig farge og aroma for å få en god og naturlig fruktsmak.

Yoplait Double 0% er nordmenns favoritt blant yoghurter uten tilsatt sukker, og siste året ble det solgt 28 millioner porsjoner Double 0% yoghurt i Norge. Det er et godt bidrag til Helsemyndighetenes mål om å redusere folks inntak av tilsatt sukker. 

Les mer om produktet på yoplait.no

Banan og Ferskenyoghurt med havre i praktisk klemmepose

Havre blir stadig mer populært, og stadig flere har fått øynene opp for de mange gode egenskapene til dette superkornet. Nå kommer Yoplait Safari yoghurt med tilsatt havre og en ny deilig ferskensmak.

Som småbarnsforeldre flest har man kjent på det: Barna trenger mat, og det fort. Likevel nekter de å spise, så man biter i seg samvittigheten og gir dem noe usunt som man vet de liker. Dette er ikke uvanlig, men fungerer dårlig i lengden. Dette har Yoplait Safari valgt å gjøre noe med. 

- Vi vet at veldig mange barn gleder seg til Safari yoghurten sin. Den gir dem alt det gode fra melken. Nå får de i tillelggdet gode fra havren i samme slengen. Havren er glutenfri, og den er malt opp slik at det ikke blir noen biter i yoghurten, sier Marta Optun Forså i Fjordland. 

Klemmeposer har lenge vært brukt på barnemat, og er også populært på yoghurt. Klemmeposer er perfekt når du vil unngå søl og la barna gjøre jobben selv. Som turkamerat er den også ypperlig. Den passer også bra i matboksen til barnehage- og skolematen. 

Les mer om produktet på safariyoghurt.no

Les mer om de nye Fjordland-produktene her: