Vårens spennende nyheter fra Fjordland!

Fjordland satser på "Mat i farta" og lanserer Bygglunsj med 70% frukt og en ny yoghurt, Yoplait Double 0 Limited Edition. Nyhetene fra Fjordland finner du i butikk fra uke 18.

Vårens spennende nyheter fra Fjordland finner du i butikk fra uke 18.

Fjordland satser på mer Mat i Farta

Mat i Farta har vært en vekstmaskin i Norge i mange år - med et kort korona-avbrudd. Nå kommer Fjordland med det nye konseptet Bygglunsj med 70 % Frukt, og den første varianten har en frisk smak av Eple & Kanel. Som navnet tilsier består den av 70 % frukt, og dekker derfor også “1 av 5“ om dagen! Sammen med frukten finner du nesten 30 % bygg, som gjør at den også er rik på fiber.

Ifølge Fjordland gir denne kombinasjonen av frukt og bygg en frisk og smakfull matbit når du er sulten og i farten. Den kan spises kald, eller varmes 1 min i mikroen – og så følger det med bestikk.

Bygglunsj_nyhet_L2
Fjordland_Bygglunsj_nyhet_L2_2022

Yoplait Double 0 med ny Limited Edition i sommer

Følelsen av sommer - det er også en smak. Double 0 sin nye Limited Edition med ananas og kokos gir gode sommervibber, og trekker tankene til tropiske strøk. Følelsen av het sol, kritthvite strender og kjølende asurblått hav kommer lett med denne friske og eksotiske smaken.

Yoplait Double 0 er laget på fransk oppskrift og har 0 % tilsatt sukker, 0 % fett og er en kilde til protein og fiber. Fjorårets Limited Edition, Double 0 Bringebærlimonade, ble svært godt mottatt. Årets smak har potensiale til å bli en enda større suksess.

Les mer om nyheten her

Yoplait_Pinacoco_nyhet_L2_2022