Nytt design på Indisk Grønnsaksgryte

Vår smaksrike rett Indisk Grønnsaksgryte blir nå å finne i ny drakt. Designet er nytt, merkingen tydeligere, men smaken er den samme gode som den alltid har vært.

Nytt design på Indisk Grønnsaksgryte

Indisk grønnsaksgryte er en populær rett som vi har hatt i flere år. Nå kommer den i en ny drakt, med tydeligere vegetar-merking og flettes inn i vår kjente og kjære produktserie Fjordland I SKÅL.

– Indisk Grønnsaksgryte er en spennende vegetarisk gryte som kom på markedet i 2017. Den har siden den gang økt i popularitet for hvert år. Vegetarinteressen øker. Derfor relanserer vi retten i vår bestselger-serie Fjordland I SKÅL, for å gjøre den enda mer tilgjengelig for folk flest, sier kategorisjef Inger-Lise Bestum.

Selv om designet er nytt, er smaken den samme gode som den alltid har vært. Retten er en fyldig indisk vegetargryte med kikerter, blomkål, linser, søtpotet og byggryn, som kan spises alene eller som tilbehør.

Indisk Grønnsaksgryte er merket med nøkkelhull, har lavt fettinnhold og er kilde til protein. Den er også, som nevnt, vegetarisk og dette er tydelig merket gjennom det nye designet. Les mer om vår nye «kjøttfri dag»-merking lenger ned.

Vi gjør det enklere å velge kjøttfrie produkter

Indisk grønnsaksgryte er bare en av flere retter vi har som er vegetariske, og nå vil flere av disse få en tydeligere merking på emballasjen.

Stadig flere nordmenn ønsker å gjøre endringer i kostholdet ved å redusere sitt kjøttforbruk. Vi ønsker å svare på dette ønsket, og innfører derfor en helt ny «Kjøttfri dag-merking» som skal gjøre det enklere å finne kjøttfrie produkter i ferdigmathyllen.

Merkingen kommer på tvers av våre produktserier og ser slik ut:

Ny merking på våre vegetariske og veganske retter.

Les mer: Se alle våre vegetariske retter her