Hvilken rett skal Arne Brimi lage?

"Blir det din ønskerett som havner i butikkhyllene?", spurte vi. Deltakerne i konkurransen hadde muligheten til å fortelle oss hvilken rett de ønsket at Arne Brimi skulle lage sammen med Fjordland. Hovedpremien er en overnatting på Brimi Fjellstugu og middag på Vianvang.

Kom med forslag til Arne Brimis nye rett og bli med i konkurransen om et opphold for to hos Brimi.

Det finnes mange gode minner om tradisjonsrik mat fra barndommen. I konkurransen «Min barndoms yndlingsrett» fikk vi inn over 1750 fantastiske historier, som vitner om nordmenns forhold til mat laget med kjærlighet og gode råvarer.  

Arne Brimi er sammen med oss i Fjordland stolte av å videreføre tradisjonen med å utvikle tradisjonsretter, slik at flere nordmenn skal få mulighet til å oppleve gode norske mattradisjoner.

 


Ny konkurranse med Arne Brimi

Vi har holdt konkurranse og spurte deg: Hvilken tradisjonsrett ønsker du at vi skal lage, og hvorfor? Deltakerne skrev også noen ord om hvorfor de tror retten vil bli populær.  

Hovedpremien og 20 ekstra premier vil trekkes innen kort tid.

Premier_Vianvang_Foto_Cathrine_Dokken

Tusen takk til alle som deltok! Konkurransen er avsluttet.

Hovedpremien er en middag for to på Vianvang og overnatting på Brimi Fjellstugu.

I tillegg premieres 20 av de beste forslagene med et knivsett fra Arne Brimi til en verdi av 599 kroner.

Vi går nå gjennom alle bidrag og ber om forståelse for at det vil ta noe tid å trekke vinnere. Hovedpremien og 20 ekstra premier vil trekkes innen kort tid.

De som har valgt å delta i konkurransen har godtatt disse konkurransevilkårene.

___________________

Vinneren av forrige konkurranse «Din barndomsrett»

«Kjærlighet kun en mormor kan gi»

Vinnerbrev_IneEmilie

I fjor hadde vi en konkurranse der vi ønsket å høre om deres historier knyttet til barndommens favorittmat. Vi fikk inn mange herlige historier og beskrivelser av mat som gir gode minner. 

Ine Emilie Jensen sendte inn en rørende historie om maten og stemningen hun fikk servert hos mormor. Med dette bidraget ble Ine Emilie plukket ut som den heldige vinneren av et opphold på Brimi Fjellstugu og en middag på Vianvang.

Se flere innsendte bidrag her.