Smaker fra Vianvang!

– Det ligger mange års erfaring og timer med smaking bak utviklingen av mine retter, sier Brimi mens han følger nøye med på stekepannen.

Velkommen til smaker fra Vianvang!

Arne Brimi og Fjordland lanserer nye tradisjonsrike ferdigretter 

Fjordland har i samarbeid med Arne Brimi lansert to spennende nyheter denne høsten. Begge signaturrettene inneholder bygg fra Skjåk: Fyldig Betasuppe og Langtidskokt salt kjøtt.

«Arne Brimi er opptatt av at vi bruker så mye norske råvarer som mulig og aller helst skal de være kortreiste. »

– Mitt ønske er at flere skal få spise tradisjonsrike retter med kortreiste råvarer, i tråd med filosofien vi jobber etter på Vianvang. Men ikke alle kan komme til Vianvang, og ikke alle har tid til å lage middag fra grunnen av selv. Derfor jobber jeg sammen med Fjordland om utvikling av tradisjonsrike retter ferdig til servering. Kall det gjerne «slowfood» som går like raskt å tilberede som «fastfood», sier Arne Brimi.

ArneBrimi_Fjordland_2022

Brimi tilbringer timevis på prøvekjøkkenet til Fjordland sammen med kokkene Frank Baer og Øivind Winther Fosvold. Det krever presisjon og tålmodighet for å finne fram til de rette kombinasjonene av smaker før rettene godkjennes og havner i butikkhyllene.

Arne og Frank kjenner hverandre godt, helt tilbake fra tiden hvor de var sammen på kokkelandslaget.
– Ingen skal ha dårlig samvittighet for å spise en Fjordland-rett sier Frank Baer, sjefskokk hos Fjordland. Vårt mål er å by våre kunder på retter som inneholder like mye næringsstoffer som en hjemmelaget rett. I tillegg deler vi Brimis syn på bruken av kortreiste råvarer med høy kvalitet.

brimi_betasuppe_L3
brimi_langtidskokt_salt_kjott_L3
brimi_og_oivind

Her ser du Brimi og Øivind teste seg frem til den optimale smaken på Langtidskokt salt kjøtt, der sjalottløken spiller en viktig rolle. Klikk og hør hva Brimi forteller!

Brimi_Betasuppe
Nyhet! Arne Brimis Fyldig Betasuppe
Brimi_Langtidskokt_kjøtt
Nyhet! Arne Brimis Langtidskokt salt kjøtt