Smakfulle høstnyheter fra Fjordland

Fjordland fyller hyllene med flere smakfulle nyheter denne høsten, og utvalget favner retter fra det kinesiske, asiatiske, italienske og indiske kjøkkenet. Hovedingrediens i alle rettene er norske kvalitetsråvarer. Klassikeren Byggrøt kommer nå i stor porsjonspakke, og i tillegg lanseres et helt nytt grøtkonsept.

Smakfulle nyheter fra Fjordland i butikk fra uke 38.

– Du finner nyhetene i butikk nå –


Asiatisk_Kyllinggryte_kjøkkenbenk.png

Smakfull reise til Asia

Asiatisk mat og ferdigretter har hatt en eventyrlig vekst de siste årene. Vi lanserer derfor en kremet Asiatisk Kyllinggryte med ris, fløte, ananas og smak av curry. Vår asiatiske kyllinggryte er laget med norsk kylling, og har en mild og rik smak som man aldri blir lei av. Samtidig er den veldig mettende, og passer perfekt til lunsj eller middag eller bare når man har lyst på noe godt og raskt.

Les mer om Asiatisk Kyllinggryte

Svinekjøtt_i_Hoisin_miljøbilde.png
 

Rett fra det kinesiske kjøkken

Nordmenn spiser stadig mer asiatiske ferdigretter, og kategorien har hatt en utrolig sterk verdivekst de siste årene. Fjordland lanserer derfor en spennende nyhet – Svinekjøtt i Hoisin, en smakfull rett med mørt norsk strimlet svinekjøtt i en smaksrik og aromatisk hoisinsaus. Hoisin balanserer helt perfekt mellom søtt, salt og five spice. Denne nyheten har i tillegg hele 28 % grønnsaker, lite fett og er rik på protein. Svinekjøtt i Hoisin passer til både hverdag og helg.

Les mer om Svinekjøtt i Hoisin

Chicken_Tandoori_miljøbilde.png

Autentisk indisk mat

I 2022 lanserte Fjordland MasalaMagic i samarbeid med den norskindiske kokken Niru Kumra, og lanserte klassikere som Butter Chicken og Korma. MasalaMagic-serien er smaksrik indisk mat tilberedt på en rask og enkel måte. Nå kommer vi med enda en nyhet til serien, nemlig Chicken Tandoori i Sous vide. Her finner man saftig norsk kylling i en smaksrik rød saus med løk og paprika, og krydret basmatiris. Tandoori er en av de mest kjente indiske rettene, og passer som middag til deg som liker mat med mange interessante smaker.

Les mer om MasalaMagic Chicken Tandoori

Tortelloni.png

En italiensk fornøyelse!

Vi blir mer globale i matveien, og nordmenn spiser nå mer italiensk mat enn noensinne før. Fjordland lanserer derfor en pasta tortelloni i ostesaus med norske baconbiter, som selges eksklusivt i Coop sine butikker. Tortelloni er fylt pasta som er litt større enn tortellini. Vår Tortelloni er fylt med ost og skinke, og med en ostesaus med paprika-flakes og baconbiter. Denne passer perfekt til lunsj eller som en enkel og god middag. 

Les mer om Tortelloni

Byggrøt_900g_miljøbilde.png
 

Fjordland fortsetter grøteventyret

Fjordland Risgrøt i stort beger er en favoritt blant barnefamilier, og en storselger fra Fjordland. Nå lanserer vi nøkkelhullsmerket Byggrøt i stort beger. Dette er et prisgunstig og smakfullt produkt som rekker til 2-3 porsjoner. Byggrøt passer både til frokost, lunsj og middag og smaker godt med tradisjonell topping som sukker, kanel og smørøye. Eller hva med å eksperimentere med sesongens frukt og bær, toppet med hakkede nøtter? Grøt har lange tradisjoner i Norge og er mye mat for pengene!

Fjordland bruker byggkorn som males hos den lokale Ofossen mølle. Næringsstoffene i Skjåkgryn har særlig gode verdier som følge av de spesielle dyrkingsforholdene i Skjåk: Lite nedbør og kontrollert vanning fra breer og fjell. Dette gir kornene unike ernæringsmessige fordeler. Grøten er en naturlig kilde til fiber, den har et høyt innhold av protein, og innholdet av betaglukaner bidrar til å vedlikeholde normale kolesterolverdier – som del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Grynet har i tillegg en søtere smak enn andre grynsorter normalt har. Derfor får grøten en naturlig søt og god smak. Byggrøten er laget på norsk melk og utviklet i samarbeid med Arne Brimi.

Les mer om Byggrøt

GRØT_Blåbær_Vaniljesmak_miljøbilde.png
 

Nytt unikt tilskudd til grøtfamilien på farten!

Endelig kan vi avsløre at Fjordland lanserer et helt nytt og unikt grøtkonsept i meierihyllen, nemlig en grøtblanding av bygg og havre. Fjordland GRØT er et lite mellommåltid, laget på superkornene bygg og havre. Det unike sjåkgrynet, sammen med steelcut havre, gjør grøten til en smakfull kilde til fiber. Den er også kilde til protein, og kommer i to varianter som har 34 % og 45 % mindre fett enn dagens grøtlunsjer. Denne grøten kommer i to deilige smaker, hvor vanilje eller blåbær iblandet i grøten gir en fantastisk smaksopplevelse. I tillegg er det lagt ved en skje, slik at den egner seg godt som et på-farten-måltid.

Disse grøtene selges eksklusivt i Coop sine butikker.

Les mer om GRØT Blåbær

Les mer om GRØT Vaniljesmak