Spennende sommernyheter fra Yoplait!

Sesongens nye smak fra Yoplait Double 0 heter Chili Passion - en frisk smak av mango og pasjonsfrukt med et hint av chili. Samtidig kommer nyheten Bringebærlimonade som singelbeger, og singelbeger med Ekte vanilje blir nå tilgjengelig i COOP sine butikker.

Spennende nyheter fra Fjordland i butikk fra uke 18.

– Du finner nyhetene i butikk fra uke 18 –

chili_passion

Yoplait Double 0 med ny Limited Edition i sommer – Chili Passion

Navnet sier det meste – Chili Passion er en spennende smakskombinasjon med stort potensial. Yoghurten har en fin og smooth konsistens og inneholder små biter av chili. Den er laget på fransk oppskrift med norsk melk fra omkringliggende gårder i Gudbrandsdalen - med andre ord det beste fra to verdener.

- Vi har hatt stor suksess med Limited Edition tre år på rad, og Chili Passion vil definitivt skille seg ut i yoghurthyllen. Denne yoghurten må du bare smake, sier Sofie Kjos Bergum, kategorisjef for Yoplait i Fjordland.

Yoplait Double 0 Chili Passion kommer i Yoplait sitt velkjente format, fire beger á 125 gram. Yoghurten har 0 % tilsatt sukker, 0 % fett og er en kilde til protein og fiber – perfekt som et lett mellommåltid, til frokost eller dessert.

Chili Passion blir tilgjengelig fra 1. mai hos Extra, COOP Mega, Obs samt utvalgte REMA 1000-butikker. Bon Appétit!

Les mer om produktet her

bringebærlimonade yoghurt singelbeger

Yoplait Double 0 Bringebærlimonade – Nå i singelbeger!

Yoplait Double 0 er for lengst etablert som yoghurten du kan nyte med god samvittighet, helt uten sukker eller fett. Bringebærlimonade er en frisk smak som kombinerer bringebær og et hint av sitron, og nå får du den i et hendig singelbeger på 180 gram. Yoghurten har en fin og smooth konsistens og inneholder ikke hele frukt- eller bærbiter.

Yoghurten kommer uten lokk og skje, som tilsvarer et kutt på 50 % mindre emballasje. Bergum mener dette er et steg i riktig retning.

– Tilbakemeldinger fra forbrukere forteller oss at skjeene som følger med yoghurt ofte kastes, at forbrukeren har med seg egen skje til bruk på farten eller at forbrukeren ønsker muligheten til å kjøpe en yoghurt med eller uten skje. Derfor har vi valgt å ikke inkludere skje og oppfordrer folk til å heller bruke gjenbruksskje, sier Bergum.

Yoplait Double 0 singelbeger i Bringebærlimonade blir tilgjengelig i alle Obs og COOP Mega-butikker samt i utvalgte Extra og REMA 1000-butikker.

Singelbeger i Ekte vanilje blir tilgjengelig fra 1. mai i alle Obs, COOP Mega og Extra-butikker, i tillegg til REMA 1000.

Les mer om produktet her