Spennende Fjordland nyheter nå i butikk!

Fjordland har vintermenyen klar, og her finner man både en eksotisk kombinasjon og en ny vri på en gammel klassiker blant nyhetene. Den unike sous vide teknikken garanterer råvarer av høy kvalitet helt frem til servering. I tillegg kommer den populære Yoplait Double 0 Ekte vanilje endelig i singelbeger.

Spennende nyheter fra Fjordland i butikk fra uke 8.

– Du finner nyhetene i butikk fra uke 8 –


L1_pasta_med_tomatsaus

PASTA MED TOMATSAUS

Nyheten Pasta med tomatsaus er en smaksrik og fyldig pastarett med tomatsaus, grillet paprika, gulrot og den stadig mer populære salsicciapølsen. Riflet pasta penne gir godt feste for sausen og byr derfor på en ekstra rik smaksopplevelse. Dette er en klassisk pastarett med hele 58% grønnsaker!

Retten kommer i serveringsklar skål – ekstra enkelt for deg.

Les mer om produktet her

L1_2023_ThaiTorsk

THAI TORSK

Vår nye Thai Torsk er ikke mindre enn en smakfull kultursammensmeltning! Her får du norsk torskefilet av ypperste kvalitet som er Sous Vide behandlet sammen med en fyldig red curry saus. I sausen finner man balanserte smaker fra det thailandske kjøkken: Kokosmelk, sitrongress, kaffirlime, samt chili og ingefær. I tillegg inneholder retten hele 26 % grønnsaker, også disse inspirert fra det thailandske kjøkken.

Du kan glede deg til edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkastanjer. Thai Torsk inneholder dessuten lite fett og er rik på protein og jod.

Les mer om produktet her

Yoplait_Double0_L1_2023

Yoplait Double 0 Ekte vanilje – Nå i singelbeger!

Norges mest solgte fruktyoghurt uten tilsatt sukker og 0 % fett har fått et nytt medlem. Yoplait Double 0 er for lengst etablert som yoghurten man kan nyte med god samvittighet, siden den hverken inneholder tilsatt sukker eller fett. I tillegg er den en kilde til protein og fiber.

Yoghurten kommer uten lokk og skje, som tilsvarer et kutt på 50 % mindre emballasje.

  • Dette er et steg i riktig retning, uttaler kategorisjef for Yoplait i Fjordland, Sofie Kjos Bergum. Tilbakemeldinger fra forbrukere forteller oss at skjeene som følger med yoghurt ofte kastes, at forbrukeren har med seg egen skje til bruk på farten eller at forbrukeren ønsker muligheten til å kjøpe en yoghurt med eller uten skje. Derfor har vi valgt å ikke inkludere skje i produktet og oppfordrer forbrukeren til å heller bruke en gjenbruksskje, om de skal ha med seg yoghurten på farten.

Double 0 er laget på fransk oppskrift med norsk melk fra omkringliggende gårder i Gudbrandsdalen - med andre ord det beste fra to verdener. Yoghurten har en fin og smooth konsistens og inneholder ikke hele frukt eller bærbiter. Yoplait Double O passer derfor perfekt som et lett mellommåltid til å ta med eller spise hjemme. Bon Appétit!

Les mer om produktet her
 

Les mer om nyhetene: