Konkurranse: Hva er det beste tilbehøret?

Bli med i konkurransen om en middag for to hos Arne Brimi på Vianvang med overnatting på Brimibue i Lom! Vi har kun én hovedpremie, men de 20 beste forslagene premieres med et knivsett fra Arne Brimi. Nå har du muligheten til å sende inn dine forslag til tilbehør som du ønsker at Arne Brimi og Fjordland skal utvikle sammen. Vi gleder oss til å lese ditt bidrag!

Delta i konkurransen og vinn en middag for to hos Arne Brimi på Vianvang!

I konkurransen «Min barndoms yndlingsrett» fikk vi inn mer enn 1 750 fantastiske historier om tradisjonsrik mat fra barndommen.

Da vi ba om inspirasjon til å utvikle nye retter, var det nesten 1 000 som sendte oss gode forslag og hvorfor de ønsket at vi skulle lage akkurat deres «Ønskerett».

Resultatet av den siste konkurransen finner du i butikkhyllene nå. Det er Arne Brimis Fyldig Betasuppe og Arne Brimis Langtidskokt salt kjøtt. Selv sier Arne at han håper rettene blir oppfattet som det de er. Enkle og næringsrike retter med et tradisjonsrikt utgangspunkt. Velbekomme!

Vi får mange tilbakemeldinger fra kundene våre om at de setter spesielt stor pris på tilbehøret Arne Brimi har i sine retter. De er alle laget med en liten vri. Som å ha eplebiter i tyttebærsyltetøyet eller sjalottlauk i sausen. Tilbakemeldingene inspirerer oss til å utvikle mer tilbehør og til det trenger vi hjelp fra deg. Send inn skjemaet under og bli med i konkurransen!

beste_tilbehoret_gronnsaker

Delta i konkurransen «Det beste tilbehøret»

Kom med forslag til det tilbehøret du ønsker at Arne Brimi og Fjordland skal utvikle sammen, og hvorfor du mener at dette gjør middagen bedre. Fyll inn skjemaet under og trykk på knappen "Send inn svar" for å delta. Deltar du i konkurransen godtar du samtidig våre konkurransevilkår. Lykke til!

____________________________________________________________________________________

arne-brimi-konkurranse_premiebilde_2022

1 hovedpremie og 20 "trøstepremier"

Hovedpremien er en middag for to på Vianvang med overnatting på Brimibue i Lom.
I tillegg premieres de 20 beste forslagene med et knivsett fra Arne Brimi til en verdi av 599 kroner.

____________________________________________________________________________________

Resultatet av forrige konkurranse finner du nå i butikkhyllene!

arne brimi serien - Fyldig betasuppe og Langtidskokt salt kjøtt

Arne Brimis Fyldig Betasuppe med salt kjøtt, rotgrønnsaker og bygg fra Skjåk, er akkurat slik Arne ønsker at en suppe skal være. «Eg meinar at gode mettande supper skal vera eit måltid i seg sjølve. I suppa har eg mange spennande smakar med gode norske råvarer og bygg frå Skjåk. Betasuppe er ein tradisjonsrett for oss i Gudbrandsdalen. Med store kjøttbitar og bygg frå Skjåk blir ein god og mett», sier Arne Brimi.

Arne Brimis Langtidskokt salt kjøtt med rotgrønnsaker og kremet bygg fra Skjåk er tradisjonsmat som er tidkrevende å lage selv. «Eg vil hjelpe til med å behalde tradisjonsmat i kulturen vår, når folk ikkje sjølv har tid til å lage det. Byggryna frå Skjåk trekk til seg alle smakar den blir kokt i lag med. Denne har eg krema med fløyte og sopp til ein god byggotto. Og, det meste smakar enda betre med sjalottlauk», sier Arne Brimi.

____________________________________________________________________________________

Vinneren av konkurransen "Ønskerett":

Vinnerbrev_2021_AndreOlsen

Om vinnerbidraget uttaler Arne Brimi at forslaget inspirerte ham til å se hvordan han og Fjordland kunne lage noe godt som også kan spises på tur. Arne er opptatt av naturen, bruk av gode råvarer, naturlige smaker og kortreist mat. Han ønsker at så mange som mulig skal oppleve gleden av å være ute i naturen og da er et godt måltid, gjerne på bål, en viktig del av opplevelsen. 

I tillegg til vinneren ble det i samarbeid med Arne Brimi valgt ut 20 veldig verdige finalister. Forslagene representerer mye matglede og vi ser at interessen for god mat er stor. 

____________________________________________________________________________________

Vinneren av konkurransen «Din barndomsrett»

Vinnerbrev_IneEmilie

Tidligere hadde vi en konkurranse der vi ønsket å høre om deres historier knyttet til barndommens favorittmat. Vi fikk inn mange herlige historier og beskrivelser av mat som gir gode minner. 

Ine Emilie Jensen sendte inn en rørende historie om maten og stemningen hun fikk servert hos mormor. Med dette bidraget ble Ine Emilie plukket ut som den heldige vinneren av et opphold på Brimi Fjellstugu og en middag på Vianvang.

Se flere innsendte bidrag her.