Vinterens smaksfest fra Fjordland

Fjordland inviterer deg til en smaksfest i vinter! Med klassikeren kjøttkaker med rotmos, den nye indiske stjernen Tikka Masala i sous vide, og den kjente favoritten Chili con Carne – er dette en kulinarisk reise du ikke vil gå glipp av. For de minste lanseres det et smakfullt mellommåltid Mini GRØT Bygg & Havre, og Yoplait Double 0 kommer endelig i storbeger som gir en lettere start på dagen. Opplev spennende nyheter fra Fjordland denne vinteren!

Smakfulle nyheter fra Fjordland i butikk fra uke 8.

– Du finner nyhetene i butikken –
 

kjottkaker_rotmos.png

Kjøttkaker med rotmos – En klassiker i skål

Våre klassiske kjøttkaker er elsket av mange, og nå kan de spises rett fra en praktisk tokammer skål. Kjøttkakene våre inneholder norsk storfekjøtt som ligger i god brun saus, og som tilbehør får du en fyldig rotmos. Rotmosen av bl.a. persillerot, potet og gulrot. Retten består av 28 % grønnsaker, og er et skikkelig godt og mettende måltid. Til å spise på farten eller hjemme.

Kjøttkaker med rotmos selges i de aller fleste butikker.

Les mer om Kjøttkaker med rotmos

 
Chili_con_Carne.png
 

Chili con Carne – Smaksrik, mettende og god

Meksikansk mat og texmex er populært i Norge, og Chili con Carne er en kjenning for de aller fleste. Dette er en klassisk Chili con Carne med kjøttdeig av norsk storfe, bønner og chili. Den har masse smak, men for de fleste vil ikke denne være sterk. Det følger med jasminris som tilbehør. Vår Chili con Carne består av hele 40 % grønnsaker, den er en kilde til protein, har lite mettet fett og inneholder ingen allergener. Det vil si at den er gluten- og melkefri. Den kommer til å treffe alle som ønsker seg en mettende og god middag.

Chili con Carne selges eksklusivt i Rema 1000 sine butikker.

Les mer om Chili con Carne

tikka_masala.png
 

MasalaMagic Tikka Masala – Autentisk indisk smak

Indisk mat fortsetter å vokse i popularitet, spesielt innen ferske ferdigretter. I 2022 startet Fjordland et samarbeid med den norskindiske kokken Niru Kumra og MasalaMagic. Vi har lansert klassikere som Butter Chicken, Korma og Chicken Tandoori. MasalaMagic-serien er smaksrik indisk mat tilberedt på en rask og enkel måte. Nå kommer vi med enda en nyhet til serien, nemlig Tikka Masala i Sous vide. Her finner man saftig norsk kylling i en smaksrik saus med løk og paprika, og krydret basmatiris. Tikka Masala er den mest kjente indiske retten i Norge, og passer som middag til deg som liker mat med mange interessante smaker.

MasalaMagic Tikka Masala selges i nesten alle Coop-butikker.

Les mer om MasalaMagic Tikka Masala

Mini_GROT.png
 

Mini GRØT Bygg & Havre – Perfekt mellommåltid til de minste

Mini GRØT Bygg & Havre er en spennende og mettende nyhet til de minste. Grøten er klar til å spises, er ferdig blandet med deilig vaniljesmak, og et perfekt lite mellommåltid enten hjemme eller på farten. Det er to små beger med 90g i hver. Grøten er laget på melk med kornsortene bygg og havre, og er en kilde til næringsstoffer som protein og fiber.

Fjordland Mini GRØT selges i de aller fleste butikker.

Les mer om Mini GRØT Bygg & Havre

 
Yoplait_storbeger.png

Yoplait Double 0 – Endelig i storbeger!

Yoplait Double 0 kommer nå i storbeger, et format som treffer nye forbrukergrupper og behov. Yoghurten kommer i et praktisk beger på 800g med skrulokk og lanseres i to herlige smaker. Melon Passion har en fløyelsmyk konsistens og en frisk og spennende smak av melon og pasjonsfrukt, mens Viva Vanilla er laget med ekte vanilje og har den samme kjente oppskriften som du også finner i 4pk. Yoghurten har 0 % tilsatt sukker*, 0 % fett og er en kilde til protein og fiber. Yoghurten er laget på fransk oppskrift med norsk melk fra Gudbrandsdalen - med andre ord det beste fra to verdener. Passer perfekt til frokost, lunsj, kvelds, eller bare som et mellommåltid. Bon Appétit!

Produktet finnes i utvalgte Coop og Rema 1000-butikker.

*Yoplait Double 0 er en fruktyoghurt som inneholder søtstoffer og har et naturlig innhold av sukker fra melk og frukt.

Les mer om Yoplait Double 0 Viva Vanilla 800 g

Les mer om Yoplait Double 0 Melon Passion 800 g

 
fjordland-logo.svg

«Vi får Norge til å spise bedre»