‌
‌
‌
‌
‌

Brelett - Kjernemelk og Rapsolje

Rapsolje gjør Brelett smøremyk, og kjernemelk gjør Brelett fyldig og blank. Lett å like, lett å smøre.

Kjernemelk

Kjernemelk er det som blir igjen når fløte kjernes til smør. Selve fettet (smøret) er fjernet, mens proteinene blir igjen sammen med deilig aroma og smak. Når vi lager Brelett, konsentrerer vi kjernemelken og tilfører den melkesyrebakterier slik at den fermenteres. Resultatet er fløyelsmyk, frisk kvarg som gjør Brelett fyldig og blank.

Rapsolje

Kjernemelken tilsettes rapsolje fra pressede rapsfrø for å gjøre Brelett smøremyk. Vi bruker rapsolje fra Europa. Rapsolje er matoljen med minst mettet fett. Helsemyndighetene anbefaler oss å redusere inntaket av mettet fett, derfor er Brelett et godt og dessuten smakfullt alternativ.

Brelett inneholder kun ett allergen: melk

Fjordland logo

Aktuelt

  • Produkter
  • Oppskrifter
  • Bærekraft
  • Om Fjordland
  • Artikler

Fjordland

  • Kontakt oss
  • Kontaktskjema
  • Reklamasjon
  • Vil du jobbe hos oss?
  • Fjordlands mediebank
  • Presse

Proff og Bedrift

  • Fjordland Proff
  • Ajour
  • TINE Partner
Fjordland logo
PersonvernerklæringInformasjonskapslerÅpenhetsloven
Meld deg på vårt nyhetsbrevFjordland FacebookFjordland InstagramFjordland Youtube