Produkter
Se alleBrelett + brødskive = sant
Brelett er kjent for sin gode smak og smøremyke konsistens. Derfor er Brelett et selvfølgelig valg på brødskiven for hele familien. Det smaker også nydelig på både lefser og vafler.
Les hvordan du kan bruke BrelettBrelett til baking
Brelett egner seg ikke til alle typer baking, men om du har lyst på boller eller vafler, er Brelett godt – både i oppskriften og på selve sluttresultatet! Når det står smeltet smør/margarin eller matolje i oppskriften, kan du anvende Brelett. God bakst!
Artikler
Se alleBrelett - Kjernemelk og Rapsolje
Rapsolje gjør Brelett smøremyk, og kjernemelk gjør Brelett fyldig og blank. Lett å like, lett å smøre.
Brelett - Bruksområder
Brelett er kjent for sin gode smak og smøremyke konsistens. Derfor er Brelett et selvfølgelig valg på brødskiven for hele familien. Det smaker også nydelig på både lefser og vafler.
Brelett - Miljø og bærekraft
Brelett har en energismart produksjon hvor råvarene blir godt utnyttet, og vi legger til rette for gjenbruk.
Brelett og merking
Brelett er merket med nøkkelhull.
Brelett er merket med nøkkelhull
Siden Brelett innfrir kravene til totalt fettinnhold, saltinnhold og andel mettet fett, kan du smøre brødskiven med god samvittighet. Brelett er i tillegg rik på omega-3 fra rapsolje.
Les mer om Brelett og merkingBrelett og sykkeldama
Brelett er også kjent for sine reklamefilmer. Det har vært mange ulike reklamefilmer siden lanseringen av produktet i 1987. Dette har bidratt til å bygge opp det de fleste i dag forbinder med Brelett, nemlig musikken, dama og sykkelen.