Bacalao med klippfisk av torsk, tomat, løk og potet

Bacalao med klippfisk av torsk, tomat, løk og potet

Bacalao betyr torsk på portugisisk, og har sin opprinnelse fra nettopp Portugal. Det finnes utallige måter å lage bacalao på - den norske varianten er gjerne basert på en tomatisert saus med poteter, løk, olivenolje, chili og selvsagt klippfisk av norsk torsk. Retten inneholder 44 % grønnsaker, lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 400 gram

Allergener i dette produktet

Fisk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

26 % klippfisk (norsk torsk, salt), 23 % potet, 17 % hakket tomat* (tomat, tomatjuice), 14 % løk*, olivenolje, paprika*, 5 % grillet tomat* (tomat, sukker), 4 % tomatpuré*, potetflakes, hvitløk*, chili*, aroma, bestrålt krydder. *Totalt 44 % grønnsaker.     

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C