Fiskeboller i hvit saus med gulrøtter og poteter
Vekt: 500
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la småkoke i ca. 10 min. Gulrotposen kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Fiskeboller i hvit saus (48 %): 56 % fiskeboller (55 % hvitlaks*, helmelk, tapiokastivelse, soyaolje, krydder, salt, modifisert maisstivelse), 44 % saus (helmelk, vann, fløte, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Gulrøtter** (20 %). *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet **Totalt 20 % grønnsaker.
Energi | 331 kJ (79 kcal) |
Fett | 3,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrat | 8,8 g |
— hvorav sukkerarter | 2,0 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C