
Fiskeboller i hvit saus med gulrøtter og poteter
Vekt: 500
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la småkoke i ca. 10 min. Gulrotposen kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Ingredienser
Fiskeboller i hvit saus (48 %): 56 % fiskeboller (55 % hvitlaks*, helmelk, tapiokastivelse, soyaolje, krydder, salt, modifisert maisstivelse), 44 % saus (helmelk, vann, fløte, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Gulrøtter** (20 %). *Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet **Totalt 20 % grønnsaker.
Energi | 331 kJ (79 kcal) |
Fett | 3,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrat | 8,8 g |
— hvorav sukkerarter | 2,0 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,72 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C