
Fiskekaker med poteter, råkost og smeltet smør
Vekt: 490
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Obs: Råkosten serveres kald. Lag et lite hull på midten av posene og legg de i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp, hell av overflødig væske fra råkosten og anrett på en tallerken.
Obs: Smøret skal kun varmes i 1 min. Råkosten serveres kald. På denne retten anbefales vannbad for best resultat. Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Smøret varmes kun det siste minuttet, eller til smeltet. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp, hell av overflødig væske fra råkosten og anrett på en tallerken.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Kilde til jod
Dette produktet er en naturlig kilde til jod.
Ingredienser
Poteter (32 %). Råkost (32 %): hvitkål*, gulrot*, sukker, vann, eddik, sitronjuicekonsentrat. Fiskekaker (31 %): 65 % hvitlaks**, helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, krydder, salt, modifisert maisstivelse. Smør (5 %). *Totalt 25% grønnsaker. **Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet.
Energi | 472 kJ (113 kcal) |
Fett | 4,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,7 g |
Karbohydrat | 11,6 g |
— hvorav sukkerarter | 5,3 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 4,3 g |
Salt | 0,62 g |
Jod | 23,0 µg (15%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.