Fiskekaker med poteter, råkost og smeltet smør

Nå er den endelig tilbake, eksklusivt i Coop sine butikker. Fiskekaker kommer i mange ulike variasjoner, og er en populær middagsrett for store og små. Våre fiskekaker er laget av 65 % hvitlaks, fisket i Nord-Atlanteren, og har en mild smak. Fiskekakene serveres med poteter, smeltet smør, og en sprø råkostsalat av strimlet kål og gulrøtter. Denne retten inneholder 25 % grønnsaker og er kilde til protein og jod. God middag!

Vekt: 490

Allergener i dette produktet

Fisk
Melk

Tilberedning

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Kilde til jod

Kilde til jod

Dette produktet er en naturlig kilde til jod.

Ingredienser

Poteter (32 %). Råkost (32 %): hvitkål*, gulrot*, sukker, vann, eddik, sitronjuicekonsentrat. Fiskekaker (31 %): 65 % hvitlaks**, helmelk, tapiokastivelse, rapsolje, krydder, salt, modifisert maisstivelse. Smør (5 %). *Totalt 25% grønnsaker. **Fangstsone: Nordøstlige Atlanterhavet.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.