
Kveite med sandefjordsmør, gulrøtter og poteter
Vekt: 520
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på 700 W i ca 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp 1,5 l vann i en kjele. Legg posene med maten direkte i kjelen uten å åpne eller stikke hull. Gi oppkok og la det småkoke i 10 min. Gulrotposen kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken. Hvis flere middagsretter skal varmes samtidig, bruk noe mer vann i kjelen.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på Omega-3
Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Kveite i sandefjordssmør (46 %): 58 % kveite (kveite, salt), 42 % sandefjordssmør (49 % smør, fløte, vann, helmelk, stabilisator (gelatin, xantangummi, tarakjernemel), sitronjuicekonsentrat, bestrålt krydder (bl.a. persille)). Poteter (31 %): poteter, salt. Gulrøtter* (23 %). *Totalt 23 % grønnsaker.
Energi | 601 kJ (145 kcal) |
Fett | 10,4 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 6,1 g |
Flerumettede Fettsyrer | 0,5 g |
Karbohydrat | 5,7 g |
— hvorav sukkerarter | 1,7 g |
Kostfiber | 1,4 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | 0,46 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C