Kveite med sandefjordsmør, gulrøtter og poteter

Kveite med sandefjordsmør, gulrøtter og poteter

I gamle dager ble kveite sett på som en hellig fiskeart, og har derfor vært et festmåltid i Norge i mange år. En slik fisk fortjener skikkelig tilbehør og vi serverer den derfor sammen med deilig sandefjordssmør, poteter og gulrøtter. Denne retten inneholder 23 % grønnsaker, er en kilde til protein og rik på omega-3. God middag!

Vekt: 520 gram

Allergener i dette produktet

Fisk
Melk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på Omega-3

Rik på Omega-3

Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kveite i sandefjordssmør (46 %): 58 % kveite (kveite, salt), 42 % sandefjordssmør (49 % smør, fløte, vann, helmelk, stabilisator (gelatin, xantangummi, tarakjernemel), sitronjuicekonsentrat, bestrålt krydder (bl.a. persille)). Poteter (31 %): poteter, salt. Gulrøtter* (23 %). *Totalt 23 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C