
Laks Teriyaki med jasminris
Vekt: 450
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
I vannbad: Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Posen med laks kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp, og anrett på en tallerken.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på Omega-3
Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Laksefilet i teriyakisaus (38 %): 53 % norsk laks, 47 % teriyakisaus (soyasaus (vann, soyabønner, gluten, glukosesirup, vin, gjærekstrakt), sukker, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, ingefær*, sesamolje, aroma, chili*, hvitvinseddik, bestrålt krydder (inneholder paprika), farge (brunet sukker)). Jasminris (38 %): jasminris, salt. Grønnsaksblanding (24 %): vannkastanjer*, gulrøtter*, edamamebønner* (inneholder soya). * Totalt 25 % grønnsaker.
Energi | 491 kJ (117 kcal) |
Fett | 4,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,7 g |
Flerumettede Fettsyrer | 1,4 g |
Karbohydrat | 13,8 g |
— hvorav sukkerarter | 2,6 g |
Kostfiber | 0,7 g |
Protein | 6,1 g |
Salt | 0,81 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering.