Laks Teriyaki med jasminris

Laks Teriyaki med jasminris

Vår laks er Sous Vide behandlet i en Teriyakisaus, noe som gjør laksen saftig og smakfull. Her får du smaker fra det japanske kjøkken som soyasaus, ingefær og sesamolje. Sausen bidrar til å smaksette både jasminrisen og grønnsaksblandingen som består av edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkastanjer. Retten inneholder 25 % grønnsaker, har lite mettet fett, og er rik på omega-3 og protein. God middag!

Vekt: 450

Allergener i dette produktet

Gluten
Fisk
Soya
Sesam

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på Omega-3

Rik på Omega-3

Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Laksefilet i teriyakisaus (38 %): 53 % norsk laks, 47 % teriyakisaus (soyasaus (vann, soyabønner, gluten, glukosesirup, vin, gjærekstrakt), sukker, modifisert maisstivelse, salt, hvitløk*, ingefær*, sesamolje, aroma, chili*, hvitvinseddik, bestrålt krydder (inneholder paprika), farge (brunet sukker)). Jasminris (38 %): jasminris, salt. Grønnsaksblanding (24 %): vannkastanjer*, gulrøtter*, edamamebønner* (inneholder soya). * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering.