
Laksefilet med urtesaus, gulrøtter og poteter
Vekt: 500
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på 700 W i ca 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp 1,5 l vann i en kjele. Legg posene med maten direkte i kjelen uten å åpne eller stikke hull. Gi oppkok og la det småkoke i 10 min. Gulrot- og lakseposen kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken. Hvis flere middagsretter skal varmes samtidig, bruk noe mer vann i kjelen.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Rik på Omega-3
Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.
Ingredienser
Poteter (32 %): poteter, salt. Laks (28 %): laks, salt. Urtesaus (20 %): vann, helmelk, fløte, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder fisk, skalldyr), salt, bestrålt krydder (inneholder bl.a. gressløk, persille, dill, paprika). Gulrøtter* (20 %). * Totalt 20 % grønnsaker.
Energi | 421 kJ 101 kcal |
Fett | 5,3 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,3 g |
Flerumettede Fettsyrer | 1,4 g |
Karbohydrat | 6,3 g |
— hvorav sukkerarter | 1,6 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 6,3 g |
Salt | 0,69 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.