Laksefilet med urtesaus, gulrøtter og poteter

Laksefilet med urtesaus, gulrøtter og poteter

Dette er en tradisjonsrik rett laget med deilig laksefilet fra norske fjorder. Laksefileten serveres med vår friske urtesaus laget på gressløk, persille og dill. Sammen med kokte poteter og gulrotstaver er dette en norsk klassiker. Denne retten inneholder 20 % grønnsaker og er rik på omega-3 og protein. God middag!

Vekt: 500 gram

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Melk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Rik på Omega-3

Rik på Omega-3

Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.

Ingredienser

Poteter (32 %): poteter, salt. Laks (28 %): laks, salt. Urtesaus (20 %): vann, helmelk, fløte, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder fisk, skalldyr), salt, bestrålt krydder (inneholder bl.a. gressløk, persille, dill, paprika). Gulrøtter* (20 %). * Totalt 20 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C