Laksefilet med urtesaus, gulrøtter og poteter

Et helt stykke laksefilet, servert med gulrotstaver, poteter og en frisk urtesaus. Klassikeren som har blitt servert på norske kjøkken i en årrekke, bare raskere! Retten er like næringsrik som hjemmelaget.

Vekt: 500

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Melk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Rik på Omega-3

Rik på Omega-3

Dette produktet er naturlig rikt på omega-3.

Ingredienser

Poteter (32 %): poteter, salt. Laks (28 %): laks, salt. Urtesaus (20 %): vann, helmelk, fløte, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder fisk, skalldyr), salt, bestrålt krydder (inneholder bl.a. gressløk, persille, dill, paprika). Gulrøtter* (20 %). * Totalt 20 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.