Thai Torsk

I denne retten får du torskefilet av ypperste kvalitet som er Sous Vide behandlet i en fyldig red curry saus. I sausen finner man balanserte smaker fra det Thailandske kjøkken: Kokosmelk, sitrongress, kaffirlime, samt chili og ingefær. I tillegg inneholder retten hele 26 % grønnsaker, også disse er inspirert fra det thailandske kjøkken. Du kan glede deg til edamamebønner, gulrøtter og sprø vannkanstanjer. Thai Torsk inneholder dessuten lite fett og er rik på protein og jod. God middag!

Vekt: 500g

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Soya
Melk

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Rik på jod

Rik på jod

Dette produktet er naturlig rikt på jod.

Ingredienser

Torsk i red curry saus (44 %): 64 % norsk torskefilet, 36 % red curry saus (kokosmelk, vann, fløte, tomat, sjalottløk*, 5 % red curry paste (rød chili, galangal, kaffirlime, cumin), salt, ingefær*, modifisert maisstivelse, hvitløk*, sitrongress*, aroma (inneholder skalldyr), sukker, sitronsaft*, fiskesaus (ansjosekstrakt, sukker), koriander*. Jasminris (36 %). Grønnsaksblanding (24 %): vannkastanjer*, gulrøtter*, edamamebønner* (inneholder soya). * Totalt 26 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.