Nyhet

Thai Torsk
Vekt: 500g
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Anbefalt! Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Posen med torsk kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet. klipp dem forsiktig opp. og anrett på en tallerken.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Rik på jod
Dette produktet er naturlig rikt på jod.
Ingredienser
Torsk i red curry saus (44 %): 64 % norsk torskefilet, 36 % red curry saus (kokosmelk, vann, fløte, tomat, sjalottløk*, 5 % red curry paste (rød chili, galangal, kaffirlime, cumin), salt, ingefær*, modifisert maisstivelse, hvitløk*, sitrongress*, aroma (inneholder skalldyr), sukker, sitronsaft*, fiskesaus (ansjosekstrakt, sukker), koriander*. Jasminris (36 %). Grønnsaksblanding (24 %): vannkastanjer*, gulrøtter*, edamamebønner* (inneholder soya). * Totalt 26 % grønnsaker.
Energi | 435 kJ (103 kcal) |
Fett | 2,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,6 g |
Karbohydrat | 13,4 g |
— hvorav sukkerarter | 1,6 g |
Kostfiber | 0,9 g |
Protein | 6,7 g |
Salt | 0,71 g |
Jod | 78 µg (52%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.