
Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter
Vekt: 550
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la småkoke i ca. 10 min. Gulrotposen kan varmes i 7 min for bedre konsistens. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Rik på jod
Dette produktet er naturlig rikt på jod.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Ingredienser
Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløksaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % norsk torsk. Poteter (29 %). Gulrøtter* (18 %). *Totalt 31 % grønnsaker.
Energi | 298 kJ (71 kcal) |
Fett | 2,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrat | 6,9 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 1,5 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 0,69 g |
Jod | 76,1 µg (50,73%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C