
Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter
Vekt: 550 gram
Allergener i dette produktet
Skalldyr
Fisk
Melk
Selleri
Fisk og sjømat fra Norge
Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Ingredienser
Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløkssaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, vann, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % torsk (norsk torsk, salt). Poteter (29 %): poteter, salt. Gulrøtter* (18 %). * Totalt 31 % grønnsaker.
Energi | 298 kJ 71 kcal |
Fett | 2,1 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,1 g |
Karbohydrat | 6,9 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 1,5 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 0,75 g |