Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter

Torsk med purreløksaus, gulrøtter og poteter

Vår torsk kommer fra havet utenfor norskekysten og er av familien Gadus morhua, altså en ekte atlanterhavstorsk! Torskestykket serveres i en mild purreløksaus med persille- og sellerirot. Som tilbehør får du kokte poteter og gulrøtter, akkurat som hjemme. Denne retten inneholder 31 % grønnsaker, har lite mettet fettet og er rik på protein. God middag!

Vekt: 550 gram

Allergener i dette produktet

Skalldyr
Fisk
Melk
Selleri

Tilberedning

Fisk og sjømat fra Norge

Fisk og sjømat fra Norge

Vi benytter alltid norsk fiskeråvare i våre produkter.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Torsk i purreløksaus (53 %): 52 % purreløkssaus (helmelk, 32 % purreløk*, fløte, persillerot*, sellerirot*, vann, crème fraîche, modifisert maisstivelse, aroma (inneholder skalldyr), salt, hvitvinseddik, bestrålt krydder), 48 % torsk (norsk torsk, salt). Poteter (29 %): poteter, salt. Gulrøtter* (18 %). * Totalt 31 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C