MENY

Sunne ferdigretter i ny drakt

«Sunt & Godt» er en serie nøkkelhullsmerkede ferdigretter som gjør det enklere for deg å velge sunt og godt.


Med «Sunt og Godt» ønsker Fjordland å gjøre smakfull og sunn mat tilgjengelig for flere. Fjordlandkokken har derfor jobbet tett sammen med ernæringsfysiologen for å utvikle velsmakende og sunne middager basert på rene råvarer av kjøtt og fisk.

Serien består av to oppgraderte kyllingretter og en nyhet fra og med mai 2016 - Wok:

  • Wok med svinekjøtt, grønnsaker og fullkornsris har spennende smaker av ingefær og soyasaus.
  • Kyllingbryst i sjysaus og urter og med gulrotpuré, fullkornris og erter.  
  • Kyllingboller i en kraftig tomatsaus med mye grønnsaker og fullkornpasta.

Rettene har minst 30 prosent grønnsaker, er nøkkelhullsmerket, og inneholder mye protein. Som del av et sunt og variert kosthold er protein viktig for å bygge og opprettholde muskler og skjelett.

Fjordland ønsker også å gjøre det enklere for forbrukeren å holde oversikt over næringsinnholdet og mengde kalorier i rettene. Faktabokser på forsiden av forpakningen gir oversikt over grønnsaksmengden, antallet kalorier og at rettene er rike på proteiner.

Vel bekomme – med god samvittighet!

Her er Sunt & Godt serien