MENY

Fjordland søker løsningsorientert Prosjektleder

Dette er stillingen for deg med prosjektlederbakgrunn og faglig kompetanse innen næringsmidler, som ønsker å være med på videreutviklingen av våre kjente merkevarer.


Som prosjektleder i Fjordland får du en spennende og utfordrende arbeidshverdag, hvor du vil spille en sentral rolle i krysningspunktet mellom kommersiell virksomhet og teknologiske muligheter.

Vi ser for oss at du er en som utfordrer etablerte sannheter og hele tiden leter etter bedre løsninger. Samtidig er du en skikkelig lagspiller som evner å lede prosjekter bestående av høyt kompetente team med stor faglig bredde. Du jobber strukturert, har et godt øye for detaljene og kommer alltid i mål.

Hos oss blir du del av et faglig sterkt og godt sammensveiset prosjektledermiljø, i en selvstendig rolle med mye ansvar og bred kontaktflate inn mot resten av organisasjonen og våre eksterne samarbeidspartnere.

Ansvarsområder:

  • Planlegge, lede og gjennomføre konsept-, utviklings-, forbedrings- og emballasjeprosjekter
  • Ivareta egne fagoppgaver i prosjektene, bla kalkyle, merking, kvalitetskrav
  • Oppfølging av produksjonsanlegg


Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse innen næringsmiddelfag eller annen relevant naturvitenskapelig utdannelse, gjerne med vekt på næringsmiddelproduksjon og –teknologi, produktutvikling, prosjektledelse, emballasje, mikrobiologi, kvalitetssikring

  • Ønskelig med erfaring fra prosjektledelse, produktutvikling eller næringsmiddelproduksjon
  • God forretningsforståelse. Gjerne med bakgrunn i dagligvarebransjen, men det er ikke et krav


Om arbeidsgiveren

Fjordland Gruppen består av Fjordland AS, Matvarehuset AS, Safari Næringsmidler AS og har i tillegg eierinteresser i Kokkeløren AS. Omsetning for Fjordland Gruppen i 2018 var 1,8 mrd. NOK, med totalt ca. 160 ansatte.

Fjordland AS er en merkevarebedrift som utvikler, selger og markedsfører merkevarene Fjordland, Bremykt, Brelett, Yoplait og KOS. Fjordland står for nyskapende matkultur, og vi setter vår stolthet i å tilby god mat laget på skikkelige råvarer. Vi skal tilfredsstille forbrukerens behov for forenkling uten at det går på bekostning av smak og kvalitet. 

Fjordlands produkter finnes i dagligvarebutikker over hele landet. Flere av produktene er også tilgjengelige i andre salgskanaler som kiosker og bensinstasjoner. I tillegg leverer vi til sykehus, institusjoner, kantiner, hoteller og restauranter.

 

Klikk her for mer informasjon og for å søke på stillingen