
Byggrøt, 1 porsjon
Vekt: 370
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk noen hull i plastfolien. Varm grøten ved 700 W i 1,5 minutter. Ta ut skålen, riv av plastfolien og rør om. Varm på ny i 1,5 minutter og rør om. Grøten kan spises rett fra skålen.
Riv av plastfolien. Hell grøten over i en kjele. Varmes i ca. 5 minutter under omrøring.
Spesialitet
Dette produktet er merket med «Spesialitet», et offisielt informasjonsmerke som tildeles den beste lokalmat- og drikke.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser
Melk 3% fett, 13 % byggryn, salt
Energi | 378 kJ (90 kcal) |
Fett | 2,8 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,7 g |
Karbohydrat | 12 g |
— hvorav sukkerarter | 4,0 g |
Kostfiber | 1,7 g |
Protein | 4,4 g |
Salt | 0,30 g |
Vitamin B | 12 0,4 µg (17,26%') |
Kalsium | 119 mg (14,88%') |
Fosfor | 116 mg (16,59%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 grader. Produktet vil kunne skille ut noe brunaktig væske fra det grove kornet. Grøten får tilbake sin opprinnelige form under oppvarming og røring.