
Byggrøt (stor pakning)
Vekt: 900
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk noen hull i plastfolien. Varm grøten ved 700 W i 3 minutt. Ta ut skålen, riv av plastfolien og rør om. Varm på ny i 3 minutter og rør om. Grøten kan spises rett fra skålen. Byggrøt smaker godt med frukt, bær og nøtter, eller med tradisjonell topping som sukker, kanel og smørøye. Grøten kan også spises kald, bland den gjerne med yoghurt eller cottage cheese.
Riv av plastfolien. Hell grøten over i en kjele. Varmes i ca. 8 minutter under omrøring. Byggrøt smaker godt med frukt, bær og nøtter, eller med tradisjonell topping som sukker, kanel og smørøye. Grøten kan også spises kald, bland den gjerne med yoghurt eller cottage cheese.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Spesialitet
Dette produktet er merket med «Spesialitet», et offisielt informasjonsmerke som tildeles den beste lokalmat- og drikke.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Melk 3% fett, 13 % byggryn, salt
Energi | 378 kJ (90 kcal) |
Fett | 2,8 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,7 g |
Karbohydrat | 12 g |
— hvorav sukkerarter | 4,0 g |
Kostfiber | 1,7 g |
Protein | 4,4 g |
Salt | 0,30 g |
Vitamin B | 12 0,4 µg (17%') |
Kalsium | 119 mg (15%') |
Fosfor | 116 mg (17%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.