
Byggrynlunsj med mango og eple
Fjordland Byggrynlunsj er en miniversjon av byggrynsgrøten, kun tilsatt fløte. Det er det unike Skjåkgrynet, med de ernæringsmessige kvalitetene og den spesielle sødmefylte smaken som gjør byggrynlunsjen til et sunt og godt mellommåltid. Begeret inneholder en frisk fruktsaus av mango og eple som kan helles over. I tillegg er det lagt ved en skje, slik at den egner seg godt som et "på farten" måltid. Du finner den i meierihyllen!
Vekt: 150 gram
Allergener i dette produktet
Gluten
Melk

Nyt Norge
Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Ingredienser
BYGGRYNSGRØT (83 %): melk, 11 % byggryn, kremfløte, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt MANGO-EPLE FRUKTSAUS (17 %): 35 % mango, 25 % eple, sukker*, vann, stabilisator (johannesbrødkjernemel, pektin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aroma * Totalt 5 % tilsatt sukker
Energi | 514 kJ (122 kcal) |
Fett | 4,3 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,7 g |
Karbohydrat | 17 g |
— hvorav sukkerarter | 11 g |
Kostfiber | 2,1 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,20 g |