Eplegrøt stor pose - 2,5 kg

Eplegrøt med bygg og spelt er en grøt med Sunniva eplejuice, bygg og spelt som er 100% plantebasert. Grøten kan serveres varm eller kald som bidrar til at den kan være aktuell i flere målstidssituasjoner. Klimarapporter understreker viktigheten av bærekraft og helse, samt fokus på mer plantebasert mat. Eplegrøten er plantebasert og derfor et godt alternativ til veganere og gjester som ikke tåler eller ønsker å spise produkter laget med melk. Dette produktet selges og distribueres av TINE Partner. Logg deg inn på tinehandel.no for bestilling. Kontakt oss ved spørsmål på telefon 22974900.

Vekt: 2500g

Allergener i dette produktet

Gluten

Tilberedning

Vegansk

Vegansk

Dette produktet er egnet for veganere.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

vann, 27 % eplejuice (fra konsentrat), byggryn, speltkorn*, 4 % eplebiter, salt. *Kan inneholde spor av sesamfrø.

Oppbevaring

Kjølevare 0 °C – 4 °C. Produktet påvirkes av lys. Oppbevar produktet mørkt før bruk. Produktet må ikke fryses.

Tilberedning av grøt til storhusholdning:

Vannbad: Varm vannbad til kokepunkt. Legg posen i vannet, la småkoke i ca. 45 min. Klipp opp posen og hell grøten over i serveringsbolle. Rør om før servering.

Direkte i kjele: Hell grøten over i en kjele. Varm grøten opp til kokepunktet på middels varme. Rør ofte, slik at grøten ikke svir seg. Hell grøten over i serveringsbolle.

Kombiskap: Posen legges på rist i ovnen ved ca. 98 °C i ca. 50 min. Kjernetemperaturen i omrørt produkt bør være ca. 75-80 °C. Klipp opp posen og hell grøten over i serveringsbolle. Rør om før servering.