Havrelunsj med eple og kanel

Havrelunsj med eple og kanel

Fjordland Havrelunsj Eple og Kanel er et mellommåltid laget på kuttet havre. Vi har brukt Fjordland Havregrøt som base og pisket inn 10 % fløteblanding for å få en deilig luftig konsistens. I sidekammeret finner du eplesaus med kanel.

Vekt: 150 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

HAVREGRØT (83 %): melk, 11 % havre, kremfløte, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. EPLESAUS (17 %): 60 % eple, vann, sukker*, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kanel, aroma * Totalt 4 % tilsatt sukker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. Spises kald.