
Havrelunsj med eple og kanel
Fjordland Havrelunsj Eple og Kanel er et mellommåltid laget på kuttede havrekorn. Vi har brukt Fjordland Havregrøt som base og pisket inn 10 % fløteblanding for å få en deilig luftig konsistens. Begeret inneholder en frisk sukkerredusert saus av eple og kanel som kan helles over. Kommer med skje og kan enkelt spises på farten. Du finner den i meierihyllen!
Vekt: 150
Allergener i dette produktet
Gluten
Melk

Nyt Norge
Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Ingredienser
HAVREGRØT (83 %): melk 4,5 % fett, 11 % kuttet havre (100 % fullkorn), sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. EPLESAUS (17 %): 60 % eple, vann, sukker*, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kanel, aroma * Totalt 4 % tilsatt sukker.
Energi | 492 kJ (117 kcal) |
Fett | 4,4 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,4 g |
Karbohydrat | 16 g |
— hvorav sukkerarter | 8,8 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,22 g |
Kalsium | 94 mg (11,76%') |
' Av Referanseverdien |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C. Spises kald.