Havrelunsj med eple og kanel

Havrelunsj med eple og kanel

Fjordland Havrelunsj Eple og Kanel er et mellommåltid laget på kuttet havre. Vi har brukt Fjordland Havregrøt som base og pisket inn 10 % fløteblanding for å få en deilig luftig konsistens. I sidekammeret finner du syltetøy laget på de beste bærene fra hagen; jordbær, bringebær, rips og solbær. Kommer med skje og kan enkelt spises på farten.

Vekt: 150 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

HAVREGRØT (83 %): melk, 11 % havre, kremfløte, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. EPLESAUS (17 %): 60 % eple, vann, sukker*, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kanel, aroma * Totalt 4 % tilsatt sukker.