Havrelunsj med eple og kanel

Fjordland Havrelunsj Eple og Kanel er et mellommåltid laget på kuttede havrekorn. Vi har brukt Fjordland Havregrøt som base og pisket inn 10 % fløteblanding for å få en deilig luftig konsistens. Begeret inneholder en frisk sukkerredusert saus av eple og kanel som kan helles over. Kommer med skje og kan enkelt spises på farten. Du finner den i meierihyllen!

Vekt: 150

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

HAVREGRØT (83 %): melk 4,5 % fett, 11 % kuttet havre (100 % fullkorn), sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektin, karragenan), aroma, salt. EPLESAUS (17 %): 60 % eple, vann, sukker*, stabilisator (pektin, johannesbrødkjernemel), surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), kanel, aroma * Totalt 4 % tilsatt sukker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. Spises kald.