Havrelunsj med hagebær

Havrelunsj med hagebær

Fjordland Havrelunsj Hagebær er et mellommåltid laget på kuttede havrekorn. Vi har brukt Fjordland Havregrøt som base og pisket inn 10 % fløteblanding for å få en deilig luftig konsistens. I sidekammeret finner du syltetøy laget på de beste bærene fra hagen; jordbær, bringebær, rips og solbær. Kommer med skje og kan enkelt spises på farten. Du finner den i meierihyllen!

Vekt: 150

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

HAVREGRØT (83 %): melk 4,5 % fett, 11 % kuttet havre (100 % fullkorn), proteinredusert skummetmelk, sukker*, emulgator (melkesyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), stabilisator (pektiner, karragenan), aromaer, salt. HAGEBÆRSAUS (17 %): 65 % hagebær (jordbær, bringebær, rips, solbærjuicekonsentrat), sukker*, vann, modifisert stivelse fra mais, stabilisator (pektiner), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aromaer. * Totalt 4 % tilsatt sukker

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. Spises kald.