Laktosefri Risgrøt

Fjordland Laktosefri Risgrøt har den samme gode smaken som originalen. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til perfekt konsistens. Oppskriften består av enkle og rene råvarer: rundkornet ris, laktosefri helmelk, litt vann og litt salt. Fjordlands grøter er uten tilsatt sukker, men for å gjøre grøten mer komplett, har vi lagt ved en sukker- og kanelpose.

Vekt: 400

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

laktosefri helmelk, 18 % ris, vann, salt

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C