
Laktosefri Risgrøt
Vekt: 400
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk noen hull i plastfolien. Varm grøten ved 700 W i 1,5 minutt. Ta ut skålen, riv av plastfolien og rør om. Varm på ny i 1,5 minutter og rør om. Grøten kan spises rett fra skålen. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.
Riv av plastfolien. Hell grøten over i en kjele. Varmes i ca. 6 minutter under omrøring. Hvis du ønsker en tynnere konsistens på grøten, kan du spe ut med litt laktosefri melk. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.

Nyt Norge
Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser
Risgrøt (97 %): laktosefri helmelk, 18 % ris, vann, salt. Sukker og kanelpose (3 %): sukker, 5 % kanel
Energi | 472 kJ (112 kcal) |
Fett | 2,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrat | 19 g |
— hvorav sukkerarter | 5,2 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,30 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C