Laktosefri Risgrøt
Fjordland Laktosefri Risgrøt har den samme gode smaken som originalen. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til perfekt konsistens. Oppskriften består av enkle og rene råvarer: rundkornet ris, laktosefri helmelk, litt vann og litt salt. Fjordlands grøter er uten tilsatt sukker, men for å gjøre grøten mer komplett, har vi lagt ved en sukker- og kanelpose.
Vekt: 400
Allergener i dette produktet
Melk
Tilberedning
Stikk noen hull i plastfolien. Varm grøten ved 700 W i 1,5 minutt. Ta ut skålen, riv av plastfolien og rør om. Varm på ny i 1,5 minutter og rør om. Grøten kan spises rett fra skålen. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.
Riv av plastfolien. Hell grøten over i en kjele. Varmes i ca. 6 minutter under omrøring. Hvis du ønsker en tynnere konsistens på grøten, kan du spe ut med litt laktosefri melk. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.
Nyt Norge
Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
laktosefri helmelk, 18 % ris, vann, salt
Energi | 472 kJ (112 kcal) |
Fett | 2,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,5 g |
Karbohydrat | 19 g |
— hvorav sukkerarter | 5,2 g |
Protein | 3,6 g |
Salt | 0,30 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C