Risgrøt med sukker og kanel

Risgrøten vår er laget på verdens kanskje enkleste oppskrift; rundkornet ris, melk og litt salt. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til passe konsistens. Laget på helmelk for en fyldig smak. Fjordland Risgrøt er uten tilsatt sukker, slik den alltid har vært. Til denne varianten har vi lagt til en sukker- og kanelpose, og denne får du eksklusivt hos NorgesGruppen.

Vekt: 470

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Nyt Norge

Nyt Norge

Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.

Vegetar

Vegetar

Dette produktet er egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Risgrøt (98%):melk 3% fett, 16 % ris, salt. Sukker og kanelpose (2%): sukker, 5% kanel

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C