
Risgrøt med sukker og kanel
Risgrøten vår er laget på verdens kanskje enkleste oppskrift; rundkornet ris, melk og litt salt. Hemmeligheten bak den gode smaken ligger i forsiktig koking og nok tid til at risen sveller til passe konsistens. Laget på helmelk for en fyldig smak. Fjordland Risgrøt er uten tilsatt sukker, slik den alltid har vært. Til denne varianten har vi lagt til en sukker- og kanelpose, og denne får du eksklusivt hos NorgesGruppen.
Vekt: 470
Allergener i dette produktet
Melk
Tilberedning
Stikk noen hull i plastfolien. Varm grøten ved 700 W i 1,5 minutt. Ta ut skålen, riv av plastfolien og rør om. Varm på ny i 1,5 minutter og rør om. Grøten kan spises rett fra skålen. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.
Riv av plastfolien. Hell grøten over i en kjele. Varmes i ca. 6 minutter under omrøring. Hvis du ønsker en tynnere konsistens på grøten, kan du spe ut med litt melk. Dryss over blandingen av sukker- og kanel før servering.

Nyt Norge
Dette produktet er merket med «Nyt Norge», det offisielle informasjonsmerket for norsk mat og drikke.
Vegetar
Dette produktet er egnet for vegetarianere.
Ingredienser
Risgrøt (98%):melk 3% fett, 16 % ris, salt. Sukker og kanelpose (2%): sukker, 5% kanel
Energi | 471 kJ (112 kcal) |
Fett | 2,6 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,6 g |
Karbohydrat | 18,5 g |
— hvorav sukkerarter | 6,3 g |
Protein | 3,7 g |
Salt | 0,28 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C