Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter
Vekt: 500
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Kalkunbryst i fløtesaus (44 %): 50 % norsk kalkunbryst, 50 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, rapsolje, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). * Totalt 18 % grønnsaker.
Energi | 343 kJ (82 kcal) |
Fett | 2,3 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,2 g |
Karbohydrat | 8,3 g |
— hvorav sukkerarter | 3,3 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 6,3 g |
Salt | 0,56 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med «best før». Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.