Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter

Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter

Kalkun spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Vår variant inneholder kalkunbryst i en smakfull og fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål og poteter. Dette er skikkelig festmat som tar lang tid å lage fra bunn av, men som nå enkelt kan spises i en travel førjulstid. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er rik på protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 500 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kalkunbryst i fløtesaus (44 %): 50 % norsk kalkunbryst, 50 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, rapsolje, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). * Totalt 18 % grønnsaker.