Kalkunbryst i fløtesaus med rødkål og poteter

Kalkun spises av mange i forbindelse med jul og nyttår. Vår variant inneholder kalkunbryst i en smakfull og fyldig fløtesaus. Som tilbehør får du rødkål og poteter. Dette er skikkelig festmat som tar lang tid å lage fra bunn av, men som nå enkelt kan spises i en travel førjulstid. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er rik på protein. God middag! Denne retten er tilgjengelig i julesesongen.

Vekt: 500

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Kalkunbryst i fløtesaus (44 %): 50 % norsk kalkunbryst, 50 % fløtesaus (vann, 19 % fløte, hvetemel, rapsolje, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Poteter (32 %): poteter, salt. Rødkål (24 %): 72 % rødkål*, vann, sukker, eddik, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konsistensmiddel (guarkjernemel). * Totalt 18 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med «best før». Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.