Nyhet

Grove kjøttkaker – 2 porsjoner

Grove kjøttkaker – 2 porsjoner

Kjøttkaker er en tradisjonsrik middagsfavoritt! Våre grove kjøttkaker inneholder norsk kjøtt av storfe og svin og serveres med poteter, en klassisk ertestuing og brun saus. Retten inneholder 18 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 810 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttkaker i brun saus (53 %): 52 % kjøttkaker (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, bambusfiber, salt, svineprotein, krydder, aroma, glukose, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør)), 48 % saus (vann, smør, modifisert maisstivelse, fløtepulver, aroma, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør), salt, sukker, bestrålt krydder) Poteter (28 %) Ertestuing (19 %): 93 % grønne erter*, rapsolje, modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder * Totalt 18 % grønnsaker

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.