Nyhet

Grove kjøttkaker – 2 porsjoner
Vekt: 810 gram
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 5 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på tallerkener eller serveringsfat.
I vannbad: Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la småkoke i ca. 12 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på tallerkener eller serveringsfat.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Kjøttkaker i brun saus (53 %): 52 % kjøttkaker (63 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, bambusfiber, salt, svineprotein, krydder, aroma, glukose, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør)), 48 % saus (vann, smør, modifisert maisstivelse, fløtepulver, aroma, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør), salt, sukker, bestrålt krydder) Poteter (28 %) Ertestuing (19 %): 93 % grønne erter*, rapsolje, modifisert maisstivelse, salt, bestrålt krydder * Totalt 18 % grønnsaker
Energi | 492 kJ (118 kcal) |
Fett | 6,0 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,3 g |
Karbohydrat | 10,1 g |
— hvorav sukkerarter | 1,1 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 5,2 g |
Salt | 0,86 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.