Nyhet

Kjøttboller – 2 porsjoner

Kjøttboller – 2 porsjoner

Kjøttboller med potetstappe er en kjent og kjær klassiker, godt likt av både barn og voksne. Kjøttbollene er laget av norsk kjøtt av storfe og svin og serveres med en mild fløtesaus, fyldig potetstappe og gulrøtter. Retten inneholder 19 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!

Vekt: 810 gram

Allergener i dette produktet

Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Kjøttboller i fløtesaus (49 %): 55 % saus (vann, modifisert maisstivelse, smør, fløtepulver, aroma, salt, tomatpuré, fargestoff (ammoniert karamell/sukkerkulør), bestrålt krydder), 45 % kjøttboller (64 % norsk kjøtt av storfe og svin, vann, tapiokastivelse, salt, vegetabilsk fiber (av potet, gulrot, bambus), stabilisator (dinatriumdifosfat, pentanatriumtrifosfat)) Potetstappe (32 %): 61 % poteter, vann, smør, fløtepulver, salt Gulrøtter* (19 %) * Totalt 19 % grønnsaker

Oppbevaring

Kjølevare: Må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.