Arne Brimis Fyldig Betasuppe

Arne Brimis fyldige betasuppe med salt kjøtt, rotgrønnsaker og bygg fra Skjåk, er akkurat slik Arne ønsker at en suppe skal være. "Eg meinar at gode mettande supper skal vera eit måltid i seg sjølve. I suppa har eg mange spennande smakar med gode norske råvarer og bygg frå Skjå. Betasuppe er ein tradisjonsrett for oss i Gudbrandsdalen. Med store kjøttbitar og bygg frå Skjåk blir ein god og mett" sier Arne. Suppen inneholder 40% grønnsaker.

Vekt: 350

Allergener i dette produktet

Gluten
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Vann, gulrot*, 11 % norsk kjøtt av svineknoke (99 % svineknokekjøtt, vann, salt, surhetsregulerende middel (kaliumlaktat, kaliumacetat), stabilisator (difosfater, trifosfater), antioksidant (natriumerytorbat, natriumnitritt)), kålrot*, 9 % byggryn, sjalottløk*, poteter, sellerirot*, aroma, grønnsaksekstrakter, salt, maisstivelse, bestrålt krydder. *Totalt 40 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: må lagres ved 0-4 grader og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.