Nyhet

Arne Brimis Karbonader med bacon

Arne Brimis Karbonader med bacon

Arne Brimis Karbonader med bacon er er utviklet i samarbeid med Arne Brimi og bygger på hans matfilosofi om å bruke regionale norske råvarer og ønske om at flere nordmenn skal få muligheten til å oppleve gode norske mattradisjoner. Retten har en bred og folkekjær appell som de fleste vil like, men med en ekstra tvist for den beste smaksopplevelsen. Karbonadene består av oksekjøtt, men med saftige baconbiter i. Tilbehøret er skivede poteter i en marinade av sjalottløk, hvitløk og sitron samt en fyldig ertepure av norske erter og fløte.

Vekt: 490 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Egg
Melk

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Karbonader i saus (43 %): 57 % karbonader med bacon (65 % norsk storfekjøtt, vann, løk*, 5 % bacon (96 % sideflesk av norsk svin, vann, salt, glukose, røykaroma, stabilisator (difosfater), antioksidant (natriumerytorbat)), potetmel, egg, salt, pepper), 43 % saus (vann, 22 % sjalottløk*, tomatkonsentrat*, modifisert maisstivelse, hvetemel, rapsolje, aroma, salt, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder). Potetskiver (31 %): 92 % poteter, 5 % sjalottløk*, rapsolje, salt, sitronsaft, hvitløk*, bestrålt krydder. Ertepuré (26 %): 85 % erter*, fløte, salt, sukker, bestrålt krydder. * Totalt 29 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.