
Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker
Vekt: 450
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et par hull på midten av posen og legg posen i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posen forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posen med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posen opp av vannet, klipp den forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Ingredienser
vann, potet, 15 % norsk storfekjøtt, løk*, kålrot*, gulrot*, sellerirot*, potetflakes, salt, hvetemel, aroma, rapsolje, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder. *Totalt 35 % grønnsaker.
Energi | 286 kJ (68 kcal) |
Fett | 1,2 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,3 g |
Karbohydrat | 8,3 g |
— hvorav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 1,5 g |
Protein | 5,6 g |
Salt | 0,80 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.