Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus er en klassisk tradisjonsrett som lages på mange ulike måter. Vi har valgt å bruke norsk storfekjøtt, som er Sous Vide* behandlet, noe som gir en mør og fin konsistens på kjøttet. Denne lapskausen er laget med tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk, og inneholder hele 35 % grønnsaker. Retten har lite mettet fett , er rik på protein, er kilde til fiber og er nøkkelhullsmerket. God middag! !

Vekt: 450 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Ingredienser

vann, potet, 15 % norsk storfekjøtt, løk*, kålrot*, gulrot*, sellerirot*, potetflakes, salt, hvetemel, aroma, rapsolje, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder. *Totalt 35 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.