Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus er en norsk, klassisk tradisjonsrett som lages på mange ulike måter. Vi har valgt å bruke norsk storfekjøtt, som er kokt med tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk. Ved å koke kjøttet på lav temperatur over lang tid blir kjøttet mørt og vi får frem de gode smakene, samtidig som vi beholder næringsinnholdet. Retten inneholder 35 % grønnsaker, lite mettet fett og er rik på protein. God middag!

Vekt: 450 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Selleri

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Vann, potet, 15 % norsk storfekjøtt, løk*, kålrot*, gulrot*, sellerirot*, potetflakes, salt, hvetemel, aroma, rapsolje, tomatpuré*, farge (brunet sukker), bestrålt krydder. * Totalt 35 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.