Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus med storfekjøtt og rotgrønnsaker

Bifflapskaus er en norsk, klassisk tradisjonsrett som lages på mange ulike måter. Vi har valgt å bruke norsk storfekjøtt, som er kokt med tradisjonelle råvarer som potet, gulrot, sellerirot, kålrot og løk. Ved å koke kjøttet på lav temperatur over lang tid blir kjøttet mørt og vi får frem de gode smakene, samtidig som vi beholder næringsinnholdet. Retten inneholder 35 % grønnsaker, lite mettet fett og er rik på protein. God middag! Denne retten finner du eksklusivt i Rema 1000 sine butikker.

Vekt: 450 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Selleri
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Vann, potet, 15 % norsk storfekjøtt, løk*, kålrot*, gulrot*, sellerirot*, potetflakes, salt, hvetemel, aroma, rapsolje, tomatpuré, farge (brunet sukker), bestrålt krydder. * Totalt 35 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C