
Biffsnadder
Vekt: 490
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posene med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 4 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Biffsnadder (45 %): 59 % saus (sjampinjong*, løk*, modifisert maisstivelse, rapsolje, aroma, bestrålt krydder, farge (brunet sukker)), 41 % norsk storfekjøtt. Krydderpoteter (40 %): 98 % potetbåter, rapsolje, salt, bestrålt krydder (inneholder sennep), aroma, sukker. Béarnaisesaus (14 %): vann, smør, rapsolje, modifisert maisstivelse, emulgator (mono- og diacetylvinsyreestere av mono- og diglycerider av fettsyrer), konsistensmiddel (xantangummi), eddik, løk*, sukker, eplecidereddik, salt, aroma, bestrålt krydder, antioksidant (tokoferolrik ekstrakt), emulgator (eddiksyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), fargestoff (karotener). *Totalt 23 % grønnsaker.
Energi | 533 kJ (126 kcal) |
Fett | 5,3 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,4 g |
Karbohydrat | 12,8 g |
— hvorav sukkerarter | 1,4 g |
Kostfiber | 1,5 g |
Protein | 7,1 g |
Salt | 0,80 g |
Oppbevaring
Kjølevare 0-4 °C. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.