
Arne Brimis Grove Middagskaker
Vekt: 565
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Obs! Tyttebærsyltetøyet skal ikke varmes. Stikk hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på 700 W i ca. 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Obs! Tyttebærsyltetøyet skal ikke varmes. Kok opp 1,5 l vann i en kjele. Legg posene med maten direkte i kjelen uten å åpne eller stikke hull. Gi oppkok og la det småkoke i 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett retten direkte på tallerken. Hvis flere middagsretter skal varmes opp samtidig, bruk noe mer vann i kjelen.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til protein
Dette produktet er en naturlig proteinkilde.
Ingredienser
Potetstappe med rotgrønnsaker (53 %): persillerot*, 14 % poteter, fløte, helmelk, gulrot*, kålrot*, crème fraîche, løk*, sellerirot*, 4 % potetflakes, sjalottløk*, salt, bestrålt krydder. Middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), 43 % fløtesaus (vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær*, sukker, vann, 6 % tørket eple* (inneholder sulfitt), maltodekstrin, stabilisator (pektiner, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). *Totalt 36 % grønnsaker.
Energi | 632 kJ (152 kcal) |
Fett | 9,4 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 4,7 g |
Karbohydrat | 12 g |
— hvorav sukkerarter | 6,1 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 4,6 g |
Salt | 0,75 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.