Arne Brimis Grove Middagskaker

En smak av Arnes barndom. Grove medisterkaker, laget av svin og urter, servert med potetstappe med rotgrønnsaker og tyttebærsyltetøy med eplebiter. En middag av kortreiste råvarer, serveringsklar på noen minutter mens du gjør noe annet.

Vekt: 565

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Selleri
Sulfitt

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til protein

Kilde til protein

Dette produktet er en naturlig proteinkilde.

Ingredienser

Potetstappe med rotgrønnsaker (53 %): persillerot*, 14 % poteter, fløte, helmelk, gulrot*, kålrot*, crème fraîche, løk*, sellerirot*, 4 % potetflakes, sjalottløk*, salt, bestrålt krydder. Middagskaker i fløtesaus (37 %): 57 % medisterkaker (80 % norsk svinekjøtt, melk, potetmel, salt, pepper, salvie), 43 % fløtesaus (vann, fløte, hvetemel, tomatpuré*, modifisert maisstivelse, rapsolje, salt, farge (brunet sukker), aroma, bestrålt krydder). Tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær*, sukker, vann, 6 % tørket eple* (inneholder sulfitt), maltodekstrin, stabilisator (pektiner, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre). *Totalt 36 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.