Nyhet

Arne Brimis Lammelår
Vekt: 480
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Stikk hull på midten av hver pose og legg posene i mikrobølgeovnen med hullene opp. Varmes på 700 W i ca 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp 1,5 l vann i en kjele. Legg posene med maten direkte i kjelen uten å åpne eller stikke hull. Gi oppkok og la det småkoke i 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett retten direkte på tallerken. Hvis flere middagsretter skal varmes opp samtidig, bruk noe mer vann i kjelen.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Lammekjøtt i saus (44 %): 52 % norsk lammekjøtt, 48 % sjalottløk- og estragonsaus (vann, 21 % sjalottløk*, modifisert maisstivelse, dijonsennep (sennepsfrø, eddik), smør, salt, aroma, hvitløk*, soyasaus (inneholder gluten), bestrålt krydder (bl.a. estragon), farge (brunet sukker)). Potetskiver (31 %): 97 % poteter, rapsolje, salt, bestrålt krydder. Grønnsaker og bygg (25 %): 30 % løk*, 29 % tørket tomat*, 19 % aubergine*, 15 % byggryn, salt, aroma (grønnsaksekstrakter), hvitløk*, sitronskall*, eplecidereddik, chili*, bestrålt krydder. * Totalt 25 % grønnsaker.
Energi | 422 kJ (101 kcal) |
Fett | 3,4 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 1,3 g |
Karbohydrat | 8,3 g |
— hvorav sukkerarter | 2,4 g |
Kostfiber | 1,2 g |
Protein | 6,1 g |
Salt | 0,93 g |
Oppbevaring
Kjølevare: Lagres ved 0-4 grader. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.