Arne Brimis Lammelår

Herlige stykker av kortreist lam i en utsøkt sjalottløk- og estragonsaus servert med potetskiver, og en bygg- og grønnsaksblanding med bygg fra Skjåk. En helgemiddag serveringsklar på noen minutter som du kan unne deg en helt vanlig hverdag i høstsesongen. Dette er et sesongprodukt som er i markedet om høsten.

Vekt: 480

Allergener i dette produktet

Gluten
Soya
Melk
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Lammekjøtt i saus (44 %): 52 % norsk lammekjøtt, 48 % sjalottløk- og estragonsaus (vann, 21 % sjalottløk*, modifisert maisstivelse, dijonsennep (sennepsfrø, eddik), smør, salt, aroma, hvitløk*, soyasaus (inneholder gluten), bestrålt krydder (bl.a. estragon), farge (brunet sukker)). Potetskiver (31 %): 97 % poteter, rapsolje, salt, bestrålt krydder. Grønnsaker og bygg (25 %): 30 % løk*, 29 % tørket tomat*, 19 % aubergine*, 15 % byggryn, salt, aroma (grønnsaksekstrakter), hvitløk*, sitronskall*, eplecidereddik, chili*, bestrålt krydder. * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Lagres ved 0-4 grader. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.