Arne Brimis Lammelår

Arne Brimis Lammelår

Herlige stykker av kortreist lam i en utsøkt sjalottløk- og estragonsaus servert med potetskiver, og en byggog grønnsaksblanding med bygg fra Skjåk. En helgemiddag serveringsklar på noen minutter som du kan unne deg en helt vanlig hverdag i høstsesongen. Dette er et sesongprodukt som er i markedet om høsten.

Vekt: 480 gram

Allergener i dette produktet

Gluten
Soya
Melk
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Lammekjøtt i saus (44 %): 52 % norsk lammekjøtt, 48 % sjalottløk- og estragonsaus (vann, 21 % sjalottløk*, modifisert maisstivelse, dijonsennep (sennepsfrø, eddik), smør, salt, aroma, hvitløk*, soyasaus (inneholder gluten), bestrålt krydder (bl.a. estragon), farge (brunet sukker)). Potetskiver (31 %): 97 % poteter, rapsolje, salt, bestrålt krydder. Grønnsaker og bygg (25 %): 30 % løk*, 29 % tørket tomat*, 19 % aubergine*, 15 % byggryn, salt, aroma (grønnsaksekstrakter), hvitløk*, sitronskall*, eplecidereddik, chili*, bestrålt krydder. * Totalt 25 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare: Lagres ved 0-4 grader.