Arne Brimis Langtidskokt svinekjøtt

Arne Brimis Langtidskokt svinekjøtt

Høstens store nyhet i samarbeid med Arne Brimi er Lettsaltet svineknoke, eller Pigwings, som det så populært kalles. Vi skjærer ut det som kalles «Pigwings» av svineknoken slik at den blir tilgjengelig som en porsjons middag. Vi varmebehandler den i mer enn syv timer ved lav temperatur, noe som resulterer et særdeles mørt kjøttstykke. Denne smaksrike Pigwingsen kommer i en syrlig hvit saus med hint av sennep. Ved siden av serverer vi kålrotstappe og poteter. Alle rettene er utviklet med utgangspunkt i Arne Brimis matfilosofi om å bruke regionale norske råvarer og hans ønske om at flere nordmenn skal gis mulighet til å oppleve gode norske mattradisjoner.

Vekt: 550 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Sennep
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Svineknoke i saus (53 %): 76 % svineknoke (norsk svinekjøtt med ben, salt), 24 % saus (helmelk, vann, fløte, modifisert maisstivelse, dijonsennep, hvitvinseddik, bestrålt krydder). Kålrabistappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (16 %): poteter, salt. * Totalt 23 % grønnsaker.