
Arne Brimis Langtidskokt svinekjøtt
Vekt: 550 gram
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av hver pose. Legg først svineknoken i mikrobølgeovnen med hullene opp og varm på ca. 700 W i 4 min. Legg deretter inn resten av tilbehøret sammen med svineknoken og varm i ytterligere 4 min. Klipp posene forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg først svineknoken i kjelen uten å åpne eller lage hull og la den småkoke i 5 min. Legg deretter i resten av tilbehøret sammen med svineknoken og la det småkoke i ytterligere 10 min. Ta posene opp av vannet, klipp dem forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Rik på protein
Dette produktet er naturlig proteinrikt.
Ingredienser
Svineknoke i saus (53 %): 76 % svineknoke (norsk svinekjøtt med ben, salt), 24 % saus (helmelk, vann, fløte, modifisert maisstivelse, dijonsennep, hvitvinseddik, bestrålt krydder). Kålrabistappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (16 %): poteter, salt. * Totalt 23 % grønnsaker.
Energi | 453 kJ (108 kcal) |
Fett | 4,5 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 2,4 g |
Karbohydrat | 6,1 g |
— hvorav sukkerarter | 2,3 g |
Kostfiber | 1,1 g |
Protein | 10,2 g |
Salt | 0,75 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.