Arne Brimis Langtidskokt svinekjøtt

Arne Brimis Langtidskokt svinekjøtt

Denne svineknoken er langtidskokt i mer enn syv timer, slik at kjøttet blir veldig mørt. Servert med syrlig hvit saus med hint av sennep, kålrotstappe og poteter, er dette tradisjonsrik norsk «slowfood» som er serveringsklar på noen minutter! Dette er et sesongprodukt som er i markedet om høsten.

Vekt: 550 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Sennep

Tilberedning

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Rik på protein

Rik på protein

Dette produktet er naturlig proteinrikt.

Ingredienser

Svineknoke i saus (53 %): 76 % svineknoke (norsk svinekjøtt med ben, salt), 24 % saus (helmelk, vann, fløte, modifisert maisstivelse, dijonsennep, hvitvinseddik, bestrålt krydder). Kålrabistappe (31 %): 61 % kålrot*, potet, gulrot*, smør, salt, bestrålt krydder. Poteter (16 %): poteter, salt. * Totalt 23 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken kan tape seg noe.