Arne Brimis Viltboller i fløtesaus

Arne Brimis Viltboller i fløtesaus

Arne Brimis Viltboller er rik på smak og varmer godt på kalde høstkvelder. Viltbollene av elg serveres i fantastisk fløtesaus med sjalottløk og lokale råvarer som Snøfrisk ® og Gudbrandsdalsost fra Lom/Skjåk. Som tilbehør får du selleripuré og tyttebærsyltetøy ispedd eplebiter for å gi retten en ekstra spennende smak. Smaker selvsagt vilt godt! 

Vekt: 535 gram

Allergener i dette produktet

Melk
Selleri
Sennep
Sulfitt
Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Ingredienser

Viltboller i fløtesaus (52 %): 50 % viltboller (39 % elgkjøtt, vann, 11 % flesk, 7,5 % svinekjøtt, potetmel, melkepulver, salt, løk, krydder, einebær), 50 % fløtesaus (helmelk, 21 % sjalottløk, vann, 11 % fløte, eplejuice, crème fraîche, 5 % bacon (93 % røkt sideflesk av svin, salt, vann, glukose, antioksidant (natriumerytorbat)), modifisert maisstivelse, 2 % brunost (G35), aroma, grønnsaksekstrakter, 1 % tørket steinsopp, dijonsennep,salt,fargestoff (karamell), bestrålt krydder (pepper)). Selleristappe (38 %): 46 % sellerirot, potet, fløte, helmelk, potetflakes, 1 % kremost (Snøfrisk®), salt, bestrålt krydder (pepper). Tyttebærsyltetøy (10 %): 47 % tyttebær, sukker, vann, 6 % eple (sulfitt), maltodekstrin, konsistensmiddel (pektin, xantangummi), surhetsregulerende middel (sitronsyre).