
Brun Lapskaus med flatbrød
Vekt: 465
Allergener i dette produktet
Tilberedning
Lag et lite hull på midten av posen og legg posen i mikrobølgeovnen med hullet opp. Varmes på ca. 700 W i ca. 4 min. Klipp posen forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg posen med maten i kjelen uten å åpne eller lage hull. Gi oppkok og la det småkoke i ca. 10 min. Ta posen opp av vannet, klipp den forsiktig opp og anrett på en tallerken.
Nøkkelhullet
Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.
Norsk kjøtt
Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.
Kilde til fiber
Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.
Ingredienser
Lapskaus (97 %): potet, vann, 15 % norsk storfekjøtt, sellerirot*, gulrot*, purreløk*, smør, aroma, modifisert maisstivelse, salt, tomatpuré*, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder. Flatbrød (3 %): sammalt hvete, melk, rugmel, salt, sukker, hvetemel. *Totalt 30 % grønnsaker.
Energi | 349 kJ (83 kcal) |
Fett | 1,9 g |
— hvorav mettede fettsyrer | 0,8 g |
Karbohydrat | 10,5 g |
— hvorav sukkerarter | 1,7 g |
Kostfiber | 2,1 g |
Protein | 4,9 g |
Salt | 0,79 g |
Oppbevaring
Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.