Brun Lapskaus med flatbrød

Lapskaus er en evig klassiker. Godt forankret i norsk husmannskost - en kjær tradisjonsrett. Vi har valgt å bruke norsk storfekjøtt, som er Sous Vide* behandlet, noe som gir en mør og fin konsistens på kjøttet. Vi får vi frem alle de gode smakene ved å la kjøttet trekke på lav varme over tid, sammen med råvarer som potet, gulrot, sellerirot, og purreløk. For å gjøre retten komplett, følger det med flatbrød i pakken. Retten inneholder 30 % grønnsaker og er kilde til fiber. Den har lavt innhold av mettet fett og er rik på protein. Denne retten finner du i Coop sine butikker. God middag!

Vekt: 465

Allergener i dette produktet

Gluten
Melk
Selleri

Tilberedning

Nøkkelhullet

Nøkkelhullet

Dette produktet oppfyller kravene for «Nøkkelhullet», en offentlig merkeordning for sunnere matvarer.

Norsk kjøtt

Norsk kjøtt

Vi benytter alltid norsk kjøttråvare i våre produkter; om det er storfe, svin eller fjærkre.

Kilde til fiber

Kilde til fiber

Dette produktet er en naturlig kilde til fiber.

Ingredienser

Lapskaus (97 %): potet, vann, 15 % norsk storfekjøtt, sellerirot*, gulrot*, purreløk*, smør, aroma, modifisert maisstivelse, salt, tomatpuré*, fargestoff (ammoniert karamell), bestrålt krydder. Flatbrød (3 %): sammalt hvete, melk, rugmel, salt, sukker, hvetemel. *Totalt 30 % grønnsaker.

Oppbevaring

Kjølevare, må lagres ved 0-4 °C og gjennomvarmes før servering. Vi i Fjordland er opptatt av å redusere matsvinn. Derfor merker vi mange av produktene våre med best før. Det betyr at de kan spises en ukes tid etter at holdbarhetstiden har utløpt, men smaken taper seg noe.